Siema mam pytanko. Chce w swoim klekociku wymienic boost pin z pompy wtryskowej 1.9 TD na jakis z golfa II lub III lub jakis z vento 1.6 oczywiscie stozek ]:->. Wiem ze to jest nie duzy koszt modu ale cos tam jednak podnosi mocy, jak macie juz pina z 1.6 to dajcie znac czy mozna odczuc przyrost mocy i jak to sie ma do spalania ( ja mam dosc ciężką noge) z gorty dzieki za podpowiedzi ;]] pzdr
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2008-10-08, 18:22
ja sie jakoś nie mogę zebrać i osobiście przetestować, ale z opinii które czytałem i słyszałem to mocy i momentu dochodzi ładnie, a co do spalania to jak sie jeździ w miarę normalnie to nie widać różnicy, a przy mocniejszym deptaniu potrafi wypić więcej
Michcik, nie będę świnią mimo że się nie przywitałeś na forum oficjalnie
sorki ze sie nie przywitalem p przyznaje i postanawiam poprewe heh
co do spalania to tak myslalem ze bedzie wieksze tylko chcialem wiedziec o jak duzo P
no i oczywiscie dzieki za linki chociaz troche z nich juz widzialem, nie moge nigdzie znalezc boost pina toczonego mimosrodowo ;/ a na szrotach nie chca sprzedac samego pina spiewaja cene za cala pompe ;/
Ile to ja muszę się napracować by zarobić na jeden punkt POMÓGŁ, tylko dlatego że Ty napiszesz że nigdzie go nie możesz znaleźć a jak wszyscy wiemy, nowi użytkownicy na ogół kłamią i nie SZUKAJĄ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum