Czy z założeniem tempomatu jest dużo roboty? Można takowy dostać od ręki do Vętusia? Fajna sprawa, sprawdza się? Od jakiegos czasu kręci mnie to niezmiernie
Poza tym to chciałem zbajerować sobie ventylka, zakładająz w nim parę "gadżetów", m.in. właśnie w/w... Macie jakieś inne fajne bajerki na wyposażeniu w swoich autkach? Jakieś ciekawe pomysły?
stary . jak chcesz furke bajerowac?
kazdy z nas ma jakos zbajerowane autko . jeden mniej , drugi bardziej .
przyjedz na jais zlot , to zobaczysz . bo w sumie na zlocie dopiero wszyscy dobrze sie zapoznaja ze zmianami w autach "wspolnikow"
pozdrawiam .
ja mam muze typu 900 watt w bagazniku, glebe 75/60 ...niebieskie podswietlenie i hesb rydzyka na przednim i tylnmim zderzaku hehehe
Hehe, mam Radio VW Beta w Ventusiu i se moge słuchać muzyczki z mojego mp3 playera, hehe
(nie mam żadnego alpina, clariona czy pionera, zwykłe standardowe beta, kasetowe, i czyta mp3
Chcialem odświeżyć temat.Jechalem z Wloch Hondą z tempomatem,praktycznie bez specjalnego zmęczenia.Zastanawiam się czy można coś podobnego zamontować w Vento z normalną skrzynią biegów.Prymityw byl w Fiacie 125(cięglo gazu) może coś montowal też VW??Wie ktoś coś na ten temat?
Sam posiadam, tylko ze to w dieslu a tam to jest plug and play.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum