Witam
Od zawsze borykam się z problemem (pewnie nie tylko ja) jakiego mechanika, lakiernika, gazownika, elektryka itd, wybrać i do jakiego się udać z samochodem.
Ludzie zakładali jakieś posty, gdzie można było wypisać polecanych oraz takich, do których nie warto się wybierać i zostawiać im naszych furek.
Posty te zawsze gdzieś ginęły w gąszczu, nie były spójne i nie zawsze dało się z nich wywnioskować jednoznaczną ocenę.
Postanowiłem temu zaradzić.
Stworzyłem stronę, na której można oceniać takie właśnie punkty usługowe.
Oczywiście im więcej ocen, tym bardziej wiarygodna jest opinia o danym punkcie usługowym.
Póki co służy jako baza danych takich punktów.
Jak na razie dodałem tam ponad 20 000 punktów, przy czym w dziale "Motoryzacja" jest ich ponad 6 000.
Jeśli będzie jakiegoś brakować (a pewnie tak będzie) to można je dodawać.
Strona jest w wersji beta, więc mogą się na niej pojawić problemy. W takim przypadku proszę o informację za pomocą formularza.
Za korzystanie nie pobieram żadnych pieniędzy, ale rejestracja i logowanie są konieczne, żeby przykładowo ktoś nie nabluzgał w komentarzu (takie konto zostanie zablokowane) albo nie dodał więcej ocen niz jedna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum