Mam problem,odłanczałem w moim polo instalacje od wzmacniacza bo przygotowywuje auto do sprzedazy.Zdjołem tez osłone od bezpeiczników.Chce uruchomic silnik...i lipa.Restaruje sie.Jakby odłanczał akumulator i podłanczał.Jakby niemiał moocy,rozrusznik zakręci i restart.Co moze byc tego przyczyną ? Potrzebuje szybkij pomocy bo mam na 12 do pracy ;/
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Iska na swiecach jest? Paliwo dochodzi? Bezpieczniki to takie male prostokatne z napisami 10.20.30A itp Jak sie spali to powinna byc przerwa w srodku bo drucik sfajczony.
Tak po prostu mysle, ze jak demontowales wzmacniacz to zrobilo sie gdzies zwarcie i poszlo w instalacje. Chyba, ze to zupelny przypadek i juz wczesniej padla np cewka zaplonowa.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
It`s alive, it`s alive Poprosze o + dla Tygryska za rozpiske bezpiecznikow
Ostatnio zmieniony przez bradley 2008-12-22, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum