oczywiście zapsuty szyberdach, ale nie prowadnica, całe szczęście. potrzebuje numeru tej części która na fotce zaznaczona jest w żółtym kółku. uszkodzenie jej objawiało się strzelaniem szyberdachu przy cofaniu. teraz gdy jest ta część uszkodzona szyber nie domyka sie z tej strony- trzeba dociskać go ręką.
Wydaje mi się ze dobrze szczytałem ten nr....źle tak przy świetle bo ten element jest błyszczący, małe cyferki i kiepsko to szło...jutro rano potwierdzę to czy dobrze przeczyłem
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-01-23, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-01-23, 19:09
enesen, tylko oczywiście coś mogłem przekręcić....jutro jak bedzie jasno to potwierdze czy dobre są te numery....takze daj mi jeszcze czas do jutrzejszego południa żeby było na 100% pewności
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-01-24, 11:52
enesen , jak poszperam w garażu to Ci znajdę tą cześć i Ci wyślę, tylko daj na PW adres. Tak się składa że mam szyberek który kupiłem jak ja swój naprawiałem a tą cześć kiedyś z allegro kupiłem i leży nie potrzebna bo to nie to mi walnęło tylko słynna prowadnica.
nie wiem dokładnie co tam jest uszkodzone dlatego wolałbym ten komplet. przed zimą próbowałem coś tam robić ale ta część wyskakiwała. zamknąłem szyber na zimę i tylko uchylałem, teraz idzie wiosna i trzeba go zrobić;)
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-01-24, 14:04
Mam ten komplet, chociaż wątpię żeby Ci się przydał. Bardziej obstawiam część która zawsze pada, prowadnica. Przestudiuj te tematy: http://forum.vwvento.org/...ight=szyberdach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum