ja mam u siebie bieżnikowane, i nie narzekam, wiadoma jak dam po obrotach albo mocno zahamuje to nie ma rady, przyczepność zerwana, ale przy normalnej jeździe bardzo dobre rozwiązanie i o wiele tańsze niż markowe nówki po co najmniej 230 za sztukę!?
Słuchaj mój ojciec ma wulkanizacje.. sprzedajemy zimowe bieżniki już kilka dobrych lat.. na 100 sprzedanych opon 2-3 są felerne.. Firm jakich Ci nie polecam to jakiś PROFIL , BARGUM, Markgum.. jak chcesz to w mielcu jest firma TARGUM właśnei te opony sprzedaje od kilku lat A i nie było przypadku żeby odkleił się bieżnik jak to mówią niektórzy..;) W lecie też śmigał ojciec na bieżnikach i nic się nie działo.. Sam mam takie bieżniczki u siebie w Ventylku i naprawde nie narzekam.. co prawda za 185/60/14 trzeba liczyć 120 zł za sztukę, ale jeśli chodzi o góry itd, nie ma lepszych Swego czasu w passku były Klebery nowiuteńkie i nie radziły sobie na wyjeździe u mnie, a na bieżnikach idzie jak przecinak do przodu Jak byś chciał namiary etc. to podbij na PW postaram się pomóc
ja rowniez uzywam bieznikowanych, zalozylem 31 pazdziernika ze wzgledu na wyjazd i do tej pory smigam bez zadnych przygod, cena 160 zł mysle ze tez nie za wysoka no i gwarancja na dwa sezony, o nazwie jakiejs ALP A3
_________________ FIAT CC -> OPEL VECTRA A ->VW VENTO -> VW GOLF MK2
Silnik: 1.9 D 1Y Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Maj 2011 Posty: 210 Skąd: Kielce
Wysłany: 2012-02-26, 04:42
Ja bieżnikowane oponki mam z tyłu i mam wrazenie ze sa lepsze od przednich. Michelin'ki mam z przodu uzywki ale malo uzywane, kupione po znajomosci 100zł sztuke i tylne takie same tylko bieżnikowane za 60zł sztuka i lepiej daja rade. Cała zime oblatalem i z kazdego sniegu wyjechalem. Polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum