Mam mały problemik, chcę kupić jakiś pokrowiec na kierownicę i nie wiem jaki jest obwód kierownicy, bo chyba to się podaje? Gość z allegro napisał mi że pokrowiec jest rozmiaru 37-39,5cm ja mam kierownicę trójramienną o taką:
czy to będzie pasować?
Dodam, że chociaż bym chciał zmierzyć to uwierzcie mi że w Rzeszowie nie mam takiej możliwości
Ostatnio zmieniony przez piotrek_inf 2009-02-03, 16:37, w całości zmieniany 1 raz
O to właśnie się rozchodzi że nie mam czym zmierzyć, żadnej linijki, metrówki, taśmy, nic nie mam w Rzeszowie, a nie chce mi się jechać do sklepu po miarkę.
Gdybym miał kierownicę taką jaka była z airbagiem to bez namysłu bym obszył, ale mam tą trójramienną i na dole jest szerokie łączenie a w nim znaczek VW i podejrzewam że będzie to brzydko wyglądać. Zakryje mi pół znaczka i będzie odstawać bo tam jest wgłębienie. Na profesjonalne obszycie też nie ma co liczyć bo to też będzie nie ładnie. W kierownicy z airbagiem obręcz kierownicy jest w 4 punktach oddzielony od środka i ładnie można obszyć, a u mnie jak widać na zdjęciu na górze kierownicy nie oddziela się to od klaksonu, trochę zakręciłem, ale może zrozumiecie
Ostatnio zmieniony przez piotrek_inf 2009-02-04, 07:11, w całości zmieniany 1 raz
Co byś nie wymyślił to i tak będzie brzydko wyglądać. Ten typ kierownicy nie da się obszywać. A pokrowiec sobie daruj-marnie wygląda i niepraktyczny. Raczej poszukaj używki. Można trafić na niezniszczoną.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-02-04, 08:37
piotrek_inf napisał/a:
a jak myślisz nie będzie za luźny pokrowiec jak jest na 37-39,5cm?
myślę, że da się to jakoś dopasować.
ale odradzałbym pokrowiec....jakoś mi się nie widzi...
lepiej dołóż kilka złotych i kup kierownicę tą z początku produkcji....bez poduchy....osobiście takową posiadam....fajna jest...zgrabna...nie zaduża...i fajnie wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum