witam, od paru dni jestem posiadaczem vento i mam pytanie.. moj egzemplarz nie posiada regulowanego fotela kierowcy, a z racji wzrostu na pewno ulatwiloby mi to zycie jak sadzicie.. jest sens kupowania czegos takiego http://moto.allegro.pl/it..._przednich.html ? duzo roboty byloby ze zmiana tego stelaza ? nie chce kupowac calego fotela bo chce miec jednakowa tapicerke na wszystkich fotelach i boczkach..
Roboty z tym trochę jest ale sobie poradzisz. Za niewiele większą kaskę zakupiłbyś cały fotel. Pasuje też od Golfa III 5d. Z doborem tapicerki nie ma problemu. Używane fotele do Ventylka kupowałem za ok. 100PLN w firmie Ambit.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-02-21, 00:39
Vento i nie ma regulacji fotela kierowca? To oznacza, że ktoś coś majstrował przy fotelu, bo nawet najprostsze wersje golfa 3 miały regulacje fotela kierowcy.
No i przednie fotele pasują także z golfa III 3drzwiowego, tyle, że będziesz miał z boku te rączki do opuszczania oparcia aby wsiąść do tyłu wersji 3drzwiowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum