Wysłany: 2009-05-02, 00:48 [kupię] nakładkę na kierownicę
kupił bym nakładkę na kierownicę bo kiera niestety jest już strasznie wyślizgana wogle jakoś niezdarnie sie trzyma - zawsze byłem przeciwnikiem takich "bajerów" ale stwierdziłem ze przydała by mi sie ze względów po prostu praktycznych!
chodzi mi o coś schludnego, niezbyt grubego i ładnie żeby było dopasowane do kierownicy, no i pewnie ze skóry bo inny materiał jest poprostu badziewny.
ma ktoś coś takiego? coś poleca? coś użytkuje i mu sie sprawdza?
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2009-05-02, 15:02
Z obszyciem jest troche zabawy ale zwłaszcza przy dolnych ramionach w kierownicy (jak masz poduszke) ale jak dobrze zrobisz to efekt super skora obszyta nie slizga sie po kierownicy a jesli chodzi o jakosc to nie wiem jak ta czarna ale jacky ma ładną grubą skóre. A tapicerzy czesto uzywaja najtanszych cienkich skor by najwiecej zarobic. I po roku juz wycieraja sie w nich dziury. Mozesz sprawdzic tutaj w ofercie czy nie ma czarnych.http://www.jacky.pl/pl/witamy/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum