Tylko jak to przełożyć? Próbowałem odkręcić oparcie, ale jest taki duży wkręt na krzyżak i ani drgnie. Z miłą chęcią bym przełożył, tylko nie wiem jak.
Ten fotel już nieaktualny, za radą Spyro, przełożyłem tapicerkę do fotela który kupiłem i mam teraz na sprzedaż graty ze starego fotela:
Znaczy się do oddania. Oddam za darmo to co mam czyli stelaż fotela kierowcy, gąbka siedziska z tapicerką, oparcie nie ruszane(przełożyłem całe oparcie, tapicerka nie ruszana) i zagłówek. Mam też blachę szyberdachu jakby komuś do czegoś była potrzebna, też za damo.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany niech da znać, w przeciwnym razie to wszystko niestety wędruje w sobotę na śmietniku. Nie mam gdzie tego składować, a wozić w bagażniku cały czas to też nie bardzo. Oczywiście jeżeli ktoś będzie zainteresowany mogę przetrzymać parę dni dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum