Wysłany: 2009-04-18, 11:52 [SPRZEDAM] PROGI P/L NOWE VENTKA/GOLF 3
Jak w temacie.
Kupiłem niepotrzebnie progi.
"Wielki mechanik" stwierdził, że muszę wymienić więc zamówiłem.
Okazało się, że są zdrowe .
Jeszcze nawet nie rozpakowałem.
Też planuje wymianę progów, ale to dopiero latem, jak te progi się prezentują? Sprawiają wrażenie masywnych, ciężkich, czy raczej takie kiepskie lekkie co będą się giąć przy podnoszeniu auta?
Napisze do gościa ktory mi to sprzedal i dam znac.
jak bys mogł to sprawdz Ty lepiej bo gosciu ci sypnie takich wymiar e hohoh a te progi napewno beda sie gieły to sa cienki blaszki wiem bo ostatnio dostałem ale nie dobre
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-04-19, 22:35
Co do gięcia progów przy podnoszeniu to jeżeli przy wymianie zewnętrznych nie zadbamy o próg wewnęrzny to zawsze nam się będą gieły ja u siebie jak robiłem to wstawiłem z 1,5 mm kwasówki i teraz nic mi się nie wgniata.
ja mam takie pytaneie, bo u mnie progi sa zgniecione od dolu, poprzedni wlasciciel jezdzil po kraweznikach chyba bo felgi poszly do wyautu po nim, i wlasnie na zgniecieniach mam "wydarte dziurki, z tego co widze progi z tej aukcji sa zewnetrzne tak? szykuje sie z blacharka i zbieram informacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum