Silnik: 1.9TurboD
Wysłany: 2009-03-16, 02:29 Pytanko co do Głośniczków
Mam pytanko jaka jest srednica głosniczków w desce rozdzielczej? Drugie pytanko chce sobie załorzycz głosniczki do tylnych drzwi bo niestety brak ich, czy seryjnie montowali okablowanie do nich czy musze sie liczyc z kupnem nowych i rozkrecania drzwi bo to troszke robotki.Dodam ze po zdjeciu maskownicy w otworze na głosnik nie wyczułem zadnych kabli.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-03-16, 08:02
Gulwaj2 napisał/a:
Drugie pytanko chce sobie załorzycz głosniczki do tylnych drzwi bo niestety brak ich, czy seryjnie montowali okablowanie do nich czy musze sie liczyc z kupnem nowych i rozkrecania drzwi bo to troszke robotki.Dodam ze po zdjeciu maskownicy w otworze na głosnik nie wyczułem zadnych kabli.
ja np nie mam poprowadzonych kabli do tyłu....zdaje się że to było uzależnione od wersji wyposażenia.
Gulwaj2 napisał/a:
Mam pytanko jaka jest srednica głosniczków w desce rozdzielczej?
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-03-16, 22:16
w desce jak już to masz albo wysoko tonowe albo średnio tonowe
nisko tonowe nigdy nie montuje się z przodu
przeważnie jest taka zasada że wysoko tonowe (gwizdki) montuje się z przodu, średnio tonowe w drzwiach a nisko tonowe z tyłu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum