Silnik: 1,9 tdi Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-03-18, 13:42 wzmacniacz
czy ten wzmacniacz bedzie dobry do przedniego zestawu?? i jak z parametrami?? są okej??
pytam bo mało sie znam na wzmacniaczach ;/ chce napedzić helix 62.1 i bedzie podłączone do alpine 9885r
ten wzmak
http://moto.allegro.pl/it..._mrv_t_407.html
Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2009-03-18, 20:51
A ten BLAUPUNKT to w czym niby jest lepszy
by pociągnąć 4 małe głośniki jakie wejdą do dziur w drzwiach i na podszybiu to nie trzeba nic wielkiego
ten 1 z powodzeniem se poradzi
A ten BLAUPUNKT to w czym niby jest lepszy
by pociągnąć 4 małe głośniki jakie wejdą do dziur w drzwiach i na podszybiu to nie trzeba nic wielkiego
ten 1 z powodzeniem se poradzi
dobrze jaca prawi do tego pierwszego mozna dac zwrotnice 6 kanalowa i pociagnie wszystkie glosniki w drzwiach
Bardzo fajna alpinka. Maly poziom znieksztalcen THD i bardzo dobry stosunek S/N. Wierz mi, ze te 60W rozbujaja nawet kiepskie seryjne glosniki, ze bedziesz zdumiony
Gdyby moje powerbassy sie nie zepsuly to nie wiem co by to bylo. Ja mam wzmaka 75x4 na 4Ohm, gain na ok. 1/3 mocy i jest kolosalna roznica pomiedzy plyta z mp3 a plyta normalna cd. Plyta CD gra ciszej od mp3, ale jak rozkrece radio na maxa (a glosno troche jest:P) wlasciwie nie slychac przesterowan. A przeciez to jakies "no-name" 2 drozne pioneery
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum