od roku posiadam vento1.8 93r. spotkalo mnie niemile rozczarowanie zwiazane z mokrym bagażnikiem autko posiada ładną welurową wykladzine boki bagażnika wyłożone są elegancko wykladzina piankowa jak jest sucho niema problemu ale po obfitym myciu lub po dluższych deszczach pod tymi wszystkimi ozdobami jest pelno wody cow w powiazaniu z cieplumi dniami daje niemily zapach w kabinie woda paruje i się skrapla niemam pojecia skad bieze sie ta woda moze ktos mial podobny problem ???? auto niema w podlodze dziur
Ja miałem podobny problem, u mnie woda dostawała się przez lampę, stara uszczelka była popękana i tamtędy się dostawała woda która spływa właśnie tamtędy.
Ja miałem podobny problem, u mnie woda dostawała się przez lampę, stara uszczelka była popękana i tamtędy się dostawała woda która spływa właśnie tamtędy.
tak to możliwe jak pisałem mam to auto od roku jak go kupiłem zauważyłem wodę w bagażniku a nawet pod siedzeniami z tylu i pod nogami pasażerów po obfitym myciu zauważylem odstajaca uszczelke pod tylnym światlem która uszczelnilem silikonem i mialem spokój ale ostatnio znowó mam mokro
siema. kolego ,ja mialem ten sam problem. basen w bagazniku. powykrecałem lampy,uszczelnilem uszczelki silikonem i dalej bylo to samo. w koncu kiedys z kumplem pod firmą zaczelismy lac wode po tylnej szybie zeby zobaczyc któredy leci woda. okazalo sie ze na zgrzewach karoserii miedzy lampą a uszczelką pojawiło sie malutkie pękniecie i tamtedy dostawala sie woda. odrobina silikonu załatwiła sprawe. bagaznik suchutki az miło. moja porada, dokladnie pooglądaj blache dookoła uszczelki bagaznika czy niemasz jakichs pękniec. a jak sa to myknij je silikonem. dodam jeszcze ze tej zimy problem pojawił sie u kumpla który smiga ventylkiem tdi tylko u niego pękniecie bylo z lewej a u mnie z prawej. pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum