narazie nic wiecej mi do glowy nie przychodzi co bym mogl napisac
.....a no jak sie chwalic to chwalic -
NAJPIEKNIEJSZE VW VENTO NA I OGOLNOPOLSKIM ZLOCIE W KRZECZOWIE
.... co prawda ex equo .... ale pracujemy nad tym solidnie, zeby w tym roku byl tylko jeden zwyciezca. chociaz z tego co widze to konkurencja nie proznuje
respekcik tak jak mowiles zobaczy sie ktore lepsze in-pro lepsze a myslales nad dodaniem przetwornic pod xenony ? Wiesz co dobre zegary mam podobnie podswietlane i widze wskazuweczki pod UV ze swieca ladnie
_________________ Gość Miłego Dzionka i kozystania z forum
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-02-22, 00:02
z ciekawosci bylem dzis na hamowni. dalem 50zl i teraz juz wszytko wiem. podejrzewalem ze mam wiecej jak 90 KM. i okazalo sie za mam racje mam dokladnie 90,5
_________________ Get Rich Or Die Tryin'
Ostatnio zmieniony przez kovval 2007-02-22, 00:03, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-22, 16:43
Mówisz o Jędrasiku, tak? Ale podobna ta ich hamownia jest delikatnie mówiąc kiepska, to prawda? Nie wiem, bo nie widziałem samej hamowni, ale takie słyszałem opinie i wszyscy jeżdżą do NAGAZu na Srebrzyńską bodajże.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-22, 22:57
No dlatego pytam, bo sa już nie wiem, kumple mi mówią żebym omijał szerokim łukiem i że najlepsza jest w NAGAZie... le nie wiem, bo sam osobiście nie sprawdzałem.
Wysłany: 2007-03-08, 08:45
wzmaka jeszcze nie ma. ale tak jak gadalem z przemolasem bedzie raczej monoblock. no i musi byc potega - czyli ze 300 RMS musi wyciagnac.....czyli nie taanio bedzie
[ Dodano: 2007-03-08, 10:21 ]
pamietam ze byl u nas temat o skrzyniach basowych....itp. I ktos mowil ze jest jakies forum gdzie ludziska to obliczaja, jakies programy sa itp. wiecie gdzie to bylo, bo nie moge znalezc tematu
Wysłany: 2007-03-10, 18:56
1. na elektrodzie w dziale Audio, na samym koncu jest zajeb... muza do testowania basu. po prostu wymieklem.
2. zaczalem dzis masakre w aucie. czyli rozbebeszylem auto i klade przewody. tesciu jak przyjechal to myslal ze vento na czesci sprzedaje
3. troche mnie zonak spotkal....jak juz polutowalem wszytko....a tu miedzy drzwiami a karoseria jest kostka z pinami - i tak latwo nie da sie przeciagnac kabli.
nie nalegam , aczkolwiek gdybys sie juz zdecydowal jednak na jakas skrzynke to mozemy zaadoptowac jakis boczek w twoim bagazniku , tak by miejsca ladunkowego jeszcze bylo sporo . naprawde warto to przemyslec , bo woofer typu gto bez skrzynki to moim zdaniem pomylka .
aczkolwiek to twoje auto , twoje pieniazki , no i przedewszystkim twoj glosnik , wiec ja tu nie mam nic do gadania .
gdybys jednak sie zdecydowal to daj znac , bo jesemw stanie zrobic dla ciebie jakas zabudowe . mam w tym pewne doswiadczenie . nie sugeruj sie maja trumna ,bo podobno szewc w dziurawych butach chodzi . pozdrawiam .
[ Dodano: 2007-03-10, 20:54 ]
a muze juz mam . myslelem ze cosik nowego .
mi przy ostatnim utwoze kiedys lusterko wsteczne odlecialo hehehehehehe
bywa . superglue
Wysłany: 2007-03-11, 10:27
no to ja to samo chcialem zrobic, .....ale akumulatorek we wkretarce byl zjechany no i zonk byl. dzisiaj drugi etap
[ Dodano: 2007-03-11, 22:07 ]
no to dzis znowu walczylem.....malo palcow nie stracilem ...tak zem dzialal. cala instalacja pociagnieta. a walenia sie z tym ze hohoho. jutro podpinam glosniki i skadam auto do kupy. ale znowoz mnie zonk spotkal te zaslepki infinity nie pasuja w orginalne otwory...sa za duze deko. klops za klopsem. jeszcze sie okaze ze lichawo graja i wogle sie wkurw....
w polke chyba jednak nie wsadze dwucewkowca. sie oczytalem ze to kaszanka i ble ble ble. z kolei skrzynka wieeelka. moze i w boczek by wsadzil, ale pewno bedzie wystawalo za rand to tez zle. bo z tego co czytalem w instrukcji to skrzynka musi miec 29l. a jak z jednym refleksem to 50 l. a jak z dwoma + dzielona komora to w sumie 64 l.
Wysłany: 2007-03-13, 18:48
heheh rozumiem ze chodzi ci o muze do testowania juz sie ciagnie.
ale narazie nici z testowania bo jeszcze wiaderko nie jest zamontowane. dzis skonczylem montowac woofery i tweteery - custom made by kovval no i musze powiedziec ze basowe to one nie sa ale wysokimi tonami to tak po uszach pizgaja ze do maxa radia dojsc nie moge. A) bo glosno jak skurw....a dwa ze strasznie to syczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum