Silnik: TDI AHU
Wysłany: 2009-09-20, 17:37 Czarna Perła i Renatka by kucyk
Golf III 1.9 TD AAZ 75KM 1995 rok Pzebieg 350 tyś
Skracane sprężyny
Alusy 15"
Opony Yokohama - genialne!
Elektryczne lusterka
Centralny zamek na kluczyk
Szyberdach
Audio:
Jakieś radio Sony
Głośniki seryjne w podszybiu
W przednich drzwiach 3 drożne Boshmana w tylnych wyjęte z Poloneza głośniki fabryczne
Przez półtora roku użytkowania i 15tyś przejechanych został wymieniony 2 razy olej i założone nowe oponki, z wielkim żalem został sprzedany ze względu na bardzo skorodowane podwozie przez
Po czym całkiem przypadkowo trafiła się Renatka
Renault Megane 1.9 DCI 102KM 2001 rok 116 tys przebiegu
samochód bardzo solidny jak na francuza, Przeznaczony na"samochód rodzinny" przez 2 lata zrobione 20 tys i poza wyminą oleju nic jeszcze nie nawalło. Jakość wnętrza jest może lekko skrzypiąca .. ale znosnie, przede wszystkim miękkie zawieszenie i fotele są dobre na dalekie trasy. Jeśli chodzi o silnik- zaletę jest to że bardzo cicho pracuje, nie kopci przy rozruchu jak TDI, jest dynamiczny, ale jak dla mnie jezda TDI daje więcej emocji
DCI trzeba więcej wachlować drązkiem co czasem drażni. Spalanie srednio 5.5 litra.
Wyposażenie dość bogate i przystępną cenę
Klimatyzacja
2x el. szyby
el. lusterka
4 x air bag
el. regulacja swiateł
wspomaganie kierownicy
ABS
komputer pokłądowy
sterownie radiem w kierownicy
alu 15
halogeny
multilock
immobilaiser
no i centralny na pilota ;p
to wszystko czego brakuje mi w mojej ventce ;p
Radio jest fabryczne + 6 głosników - przyzwoicie gra
Tylna belka została podniesiona o 2 ząbki, tym samym samochód wyglada jak Terenault xD
No a teraz Vento
_________________ DIESEL kopci, DIESEL czadzi, DIESEL nigdy Cię nie zdradzi xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum