Silnik: VR6
Wysłany: 2006-08-12, 14:38 nawiew srodkowy gdzie to podlaczyc?
nie mialem przeslony tych wlotow srodkowych - nawiwwu i pozyczylem od kolegi zeby przymiezyc od golfa 3 i ok ta przesloan pasuej ale co dziwne w golfie jest normalnei pokretlo na zabki i sie przeslon aobraca a u mnei to z pokretla jakeis kabelki i kostak wylazi i nie jest nigdzie wpieta.. w pokretle widze ze sa blaszki czyli cos moze el sie przelancza tylko gdzie co jak ???
golf 3 ma tak:
a ja ma tak
i na koncu taka kostka...
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-12, 14:49
Ale jajo... Ja mam jak w tym gofie, może przez to że ty masz VR6 to masz więcej elektroniki w środku... Mówiąc szczerze nie mam zielonego pojęcia gdzie to idzie...
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 72 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2006-08-14, 01:34
jeśli chodzi o elektronike to niestety nie pomoge ! jak nie wiem jak coś naprawić to po prostu tego nie ruszam. Moja rada aby udać się do specjalisty może podsunie ci jakąś podpowiedz lub naprawi za stosunkowo niewielkie pieniądze. pozdrawiam
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-08-16, 16:10
nie no elektryka to dobrego mam i to bardzo! koles naprawil mi w 5 min usterke ktora w lodzi 3 warsztay w sumei probowaly kilka dni naprawic.. zrestza nie jechalbym 20km ponad w obei strony do lodzi do elektryka z taka rzecza
tu z czego sie dowiedzialem brakuje silniczka bo przy termotroniku silniczek zamyka i odmyka nawiew.. wiec albo byl termotronik w nim w co watpie .. albo poprstu kos wsadzil taki nawiew.. wiec jak co chcetnie odkupei zwykly mechaniczny czyli pokretlo z zabkami bo mam taki ale do golfa
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-16, 18:51
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem, bo kupiłem na Allegro jakiś czas temu prawie cała deskę rozdzielczą, ale niestety nie pasowały do mnie i dopiero niedawno sprzedałem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum