Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-04-03, 20:48
A ja wczoraj usunąłem konto na facebooku..... Nie chce mieć kont na żadnych tych portalach. Także przepraszam miśka, kovvala i ktoś tam jeszcze z kolegów chyba wysyłał mi zaproszenie, skasowałem konto
Może później założę sobie "firmowe" konto (bo to jednak jest dobra reklama na takich stronach) to wtedy dołączę do klubu
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-04-03, 20:51
cinek82, a czemu skasowałeś? Ja od dłuższego czasu śmigam na facebooku u siebie w robocie (prowadzę profil firmowy) i jak dla mnie ten portal jest the best
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-04-03, 21:06
spyro napisał/a:
cinek82, a czemu skasowałeś?
Bo mnie nie rajcuje posiadanie konta żeby komuś w życie z butami wchodzić (w zdjęcia czy tam inne rzeczy). Przykładowo jeśli chciałbyś mi się czymś pochwalić to byś prosto do mnie walił z tym czymś albo jakbym się chciał z Tobą skontaktować to mam do Ciebie maila czy tam GG czy kom. Dla mnie ważniejsze jest znac kogoś osobiście i wiedzieć jakim jest człowiekiem i uznawać go za znajomego czy kolegę czy przyjaciela niż wirtualnie zbierać znajomych.
spyro napisał/a:
Ja od dłuższego czasu śmigam na facebooku u siebie w robocie (prowadzę profil firmowy)
No to też napisałem, że:
Cytat:
Może później założę sobie "firmowe" konto (bo to jednak jest dobra reklama na takich stronach) to wtedy dołączę do klubu
Jak już będę miał działalność jako DJ
spyro napisał/a:
i jak dla mnie ten portal jest the best
Każdy lubi co innego Ja np lubię miksować piosenki a nie siedzieć na portalach
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-04-03, 21:08
No ja NK też juz zlałem ostatnio, szkoda czasu i niestety wiochą jedzie ;( A jak narazie FB odkrywa przede mną różne fajne dodatki i aplikacje, które mega wciągają
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2010-04-06, 20:32
ja tez dolaczylem. mam na imie Waldemar
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2010-04-08, 19:03
no przeciez nas jest duzo... klikamu na reklamie i go do facebookú
Wysłany: 2010-04-09, 16:26
no naprawde nast am malol
Sorry, że się wtrącam, ale co jest, że wszyscy się tak podniecają tym Facebookiem? Co w tym jest takiego fajnego? Wszędzie, z każdej strony, naokoło, zewsząd... nic innego, jak tylko trąbią o tym FB. W radiu, tv, znajomi, internet... Cinek dobrze napisał, że go to nie rajcuje. Mnie tak samo, a jak patrzę, jak się czymś takim ludzie zachwycają, to aż mnie przeraża, do czego to dochodzi... Wystarczy, że nasza klasa doszczętnie zdemoralizowała nasze społeczeństwo chyba już nieodwracalnie, to jeszcze jakieś inny szajs kontratakuje. Mnóstwo spamu i maili z zaproszeniami do fb dostaję, m.in. od znajomych, że tu tak fajnie jest.. OMG!
spyro napisał/a:
zobaczysz jak to wciąga
miałem kiedyś 70 parę znajomych na nk. a połowa z nich prawie nie zauważa człowieka na ulicy udając, że go nie zna. Pomyśleć, co się dzieje, jak niektórzy mają po kilka tysięcy.
Ludzie, nie dajcie się zmanipulować i bądźcie sobą
Wysłany: 2010-06-12, 19:15
Dla każdego coś dobrego Mnie osobiście FB wciągnął i mnie ise podoba, choć przyznam że zjadacz czasu dlatego wywaliłem wszystkie gierki
A z ciekawostej jest już choroba uzależnienia od FB, nazywa się FAD. Chyba mam jej jakies zaczątki bo non sto pna komóreczce lukam w podrózy lub w innych miejscach gdzie nie mam kompa co tam ciekawego się dzieje. A dzieje sie sporo.
A wszystko przez to, że w robocie prowadzę profil służbowy, także z musu zacząłem tą przygodę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum