Pomógł: 7 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Maj 2006 Posty: 101 Skąd: Leżajsk
Wysłany: 2006-08-24, 13:58 Co tu ma być
Czy mógłby ktoś pstryknąć zdjęcie tylnych drzwi od środka takie jak to poniżej? Zastanawiam się jak wygląda ten fragment plastyku przy klamce u Was. Poprzedni właściciel mojej ventki miał tu chyba jakiś głośnik cy cuś takiego, a mi zostały tylko dziury. Chcę coś z tym zrobić bo niecierpię dziur (oczywiście tych w samochodzie ).
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-08-25, 10:52
ma tamn byc wysokotonowy glosnik jak mowia ale ty nie masz tam seryjnej rameczki i tez mi podchodzi to pod gniazdko.. moze ktos maila jakeis urzadzenie ktore tam podlanczal.. srawdz jaki prad tam dochodzi wg mnei ktos cos tam podlanczal wtyczka jak do kontaktu ale mial to urzadzonko pewnie 12 V
pzdr
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Wysłany: 2006-08-25, 11:39
To, że głośnik wysokotonowy to wiem, tylko chciałem zobaczyć, jak to wyglądać ma i teraz już wiem. Dzięki nelcia za zdjęcie, masz ode mnie punkcik.
A to 'gniazdko', to sam nie wiem co to jest, jakiś rodzaj zaślepki, albo obudowa do głośniczka. Zwykły plastyk. Ale kiedyś moja siostra włączyła tam ładowarkę do komórki i się mnie spytała dlaczego nie działa :?
Pzdr
Wysłany: 2006-08-25, 11:55
Do ładowarki bolec nie potrzebny, a poza tym byłby problem, bo bolec jest podłączany do przewodu ochronnego, czyli uziemienia, a w aucie o uziemienie trudno, no chyba żeby ktoś na parkingu miał specjalne podłączenie.
Albo druga możliwość, żeby w bagażniku woził z 500 litrów ziemi :wink:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum