Silnik: 1,8 Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 193 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2009-03-31, 21:38 MOTORWELD
"MOTORWELD"
Dąbrowa Górnicza ul.Gałczyńskiego 17 tel.723 409 774
Mechanika pojazdowa , montaż autoalarmów , diagnostyka komputerowa , naprawa rozruszników i alternatorów , naprawa instalacji elektrycznej i wiele innych.
Panowie i Panie POLECAM POLECAM szybko sprawnie i co najważniejsze dla klubowiczów zniszki .
Lakiernika-blacharza znam osobiście. Pedancik, dlatego trzeba się przygotować na dłuższy postój naszej Ventki u lekarza ale warto. Chłopak robi wszystko sam w garażu. Polecam ja i wszyscy co mieli u niego auto. Nie do końca śląsk ale nie daleko. Poręba Wielka koło Oświęcimia. Jak coś to dam namiar
Ja tez znam bardzo dobrego lakiernika ... Kolega Taty z dziecinstwa od zawsze robi nam autka ... I narzekac nie moge samochod za dlugo nie stoi a jest zrobiony na pare ladnych lat ...
_________________ Ventyl W Rekach Nowego Właściciela ...
Silnik: diesel Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 10 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2009-05-20, 11:57 warsztaty
ja zas polecam warsztat yellow w jaworznie jest on na ul. krakowskiej przy stadionie
zajmuje sie blacharka , mechanika , zbieżność , wulkanizacja itd .. robia naprawde dobrze teraz oddawalem venciaka do malowania to za cale auto wzieli 3000zl plus czesci 1500zl ale mialem duzo do roboty i auto jak nowe czas remontu dwa tygodnie serdecznie polecam...
_________________ kobieta jest jak auto! rozkracza sie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum