Mam pewien problem.
Rozlała mi się ropa w bagażniku, a każdy wie jaki ona zapach mam.
Jest jakiś skuteczny sposób na usunięcie tego smrodu z bagażnika??
z góry dziekuję za pomoc
na wykładzinie myślę że nie wiele tego jest ale mimo wszystko to trzeba by było ją wyprać. Część roby była rozlana z prawej strony na plastikowym podłożu
z tego co słyszałem to podobno denaturat pomaga.
Co do zapachu ropy, to może kiedyś mi się podobał. Jako, że aktywnie uczestniczyłem w pokazach tańca z ogniem w której używałem duuużo ropy to ten zapach mnie poprostu odrzuca
Też miałem zalaną wykładzinę, ale olejem. Wyrzuciłem do śmieci i kupiłem nową. Mam teraz ją na shandlowanie. Jak chcesz to pisz. Nie jest mi potrzebna, bo kupiłem cały komplecik do bagatka z wersji glx.
mysle, ze jest na to rada, wystarczy skorzystac z porady fachowcow od Karchera - maja tam srodki co cuda czynia, kupic troche i pojechac na myjnie, zeby na twoich oczach wyprali wykorzystujac przywieziony przez ciebie proszek. Nie wiem, czy tu mozemy linki do firm wklejac, ale np w Poznaniu jest Intervip, wejdz na ich stronke, produkty Karcher ---> srodki czyszczace ----> i mozna poczytac. W sumie najlepiej tam zadzwonic i podpytac.
_________________ bylo srebrne Vento, jest nadal stajnia Vw, ale to juz nie to samo... Vento rules
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum