Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-05-13, 23:32
Witamy kolejnego posiadacza ventki, powiem Ci ze mi sie podoba, ventka juz ladnie zmodzona felga dobra, smoked jest, gleba tez, brakuje cimnych hellenek na tyle a tak pozatym jest naprawde dobrze i jak na 92' niezle sie trzyma
Silnik: 1.9D Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 03 Sie 2011 Posty: 102 Skąd: Białystok
Wysłany: 2013-07-09, 21:52
A było się..
Jako że teraz jest trochę czasu to postanowiłem, jak wcześniej obiecałem, przyciemnić lampy z tyłu za pomocą folii, a kolorem żółtym obkleić zaślepki w miejscu halogenów których jeszcze nie ma
I Ventyl został podniesiony 15mm bo trzeba jakoś nad jezioro dojechać
Poza tym niedługo szykuje się wymiana rozrządu.
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-07-10, 13:37
piękny kolor Ventylka, od zawsze o takim marzyłem prezentuje się perfecto
każdy idzie na glebę, a Ty jesteś prekursorem podnoszenia? czyżby nowa moda "wyżej go, wyżej" miała nastać?
Ładny, widze też że ładnie utrzymany i fajnie odstawiony
Z tego co widzę to mój też będzie fajnie wyglądać bo mam podobny lakier (LN5Y) i rocznik ten sam wrzuce fotki na wiosne jak w nim porobię bo jak narazie to wygląda zwyczajnie bo kupiłem za "grosze" ale i tak jestem zadowolony.
Pozdrawiam i życzę żeby Ventka działała jak należy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum