Silnik: ABA 2.0 V8
Wysłany: 2009-09-19, 10:30 [KUPIE] KOŁO ZAMACHOWE PILNE
Witam
Kupie koło zamachowe aby tylko było w dobrym stanie bo na tym mi najbardziej zależy robię kompletnie sprzęgło i potrzebuje te koło oryginalny numer wybity na tej części to 027 105 273 D bardzo mi zależy. Lub bardzo bym prosił namiary na kogoś kto ma takie na sprzedaż
a docisku prawie nowego nie potrzebujesz przypadkiem przy okazji??
wieczorkiem bede robil foty wszystkich gadzetow na sprzedaz do venty , foty kol zamachowych tez sfotografuje i wstrzele .
Na szrocie dalem z jedno 100 . ale idzie sie dogadac .
Ostatnio zmieniony przez przemolas4 2009-09-19, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-09-19, 18:42
No to super czekam na fotki zrób tez tego docisku to się zobaczy. Koło bym brał na 100% bo moje popękało i trzeba wymienić żeby nowa tarcza się szybko nie zużyła
jeszcze jedno pytanko , bo moze nie pasowac .
moje kola zamachowe maja 2 bolce jak patrzysz od srodka .
numery sa nie istotne . jedyne , to zeby dwa bolce w srodku byly . sprawdz to .
Tak jak pisalem..... wsio jest brudne w oleju , a nie chce tego pod kranem myc , bo zardzewieje .
niestety smrodzic w domu nitro nie moge , bo nie mam takich mozliwosci . mieszkam w bloku .
docisk nie jest zniszczony , nie jest przetarty ni nic z tych rzeczy .
kola zamachowe sa tez ok ..... nie przypalone itd .
wsio jest niestety brudne .
tarcze ( tez w oleju ) Ci dozuce gratis , bo vento tez chce sprzedac , wiec mi sie nie przyda , a moze da sie je doczyscic . niesety nie wiem , czy tworzywo cierne da sie tak wyczyscic .
Ostatnio zmieniony przez przemolas4 2009-09-19, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-09-19, 21:14
wszystko wygląda super i bym to brał od ciebie, podaj mi tylko swojego mejla to ja ci prześle fotkę swojego sprzęgła dla pewności i porównamy żeby mieć 100% pewność
wstrzel foty tu za pomoca fotosika , bo mi cos poczta szfankuje jesli mozesz .
Naprawde wazna kwestia , by na kole zamachowym byly dwa bolce .
jesli tak jest , to bedzie pasowac .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum