Tak jak w temacie.. Zderzak moze byc golfowy - ah ta tanuia szeroka dokladka - i fajnie by bylo gdyby byl czerwony.. kod lakieru: LY3D, jednak nie pogardze takze lakierowanym na czarno, bo mysle ze do czerwonego moze pasowac, a jak mu sie da escze czarne p[rogi to moze fajnie wygladac..
Podepne tutaj takze temat grilla, ale narazie sie chce zorientowac bardziej,a jak jakas okazja to wtedy kupic.. najlepiej taki ja mialem, czyli srebrny znaczek vw, czarny grill, z wtypustlami wchodzacymi pod swiatla..
Ostatnio zmieniony przez SnQ_ 2009-09-19, 13:14, w całości zmieniany 1 raz
Mam juz nawet ze 3 takie upatrzone, ale to czare niepomalowane.. a myslalem ze moze ktos tutaj bedzie mial taki jak ja chce.. no ale trudno.. moze dzis wieczorem juz zamowie..
tak, ale Ty masz jasny zderzak, co mi kompletnie nie pasuje.. bo jak bedzie wygladala czerwona Ventka z bialym zderzakiem, ciemnymi kierunkami i ciemnymi swiatlami ringami..
Widi, problem z brakiem funduszy niestety, a zderzak musze miec jaknajszybciej bo tamten troche roztrzaskany.. tzn tylko rog, ael kierunkowskaz sie nie trzyma prawy noi te braki w plastiku.. trzeba zamienic..
Temat moze isc do zamkniecia bo juz zamowilem sobie.. musialem to zorbic jak najszybciej bo Piotrek by mnie przekonal zebym wzial do niego a potem bym tego zalowal ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum