Wysłany: 2006-09-20, 23:44 Volkswagen Vento 2,8 KLIMA ITP ITD
Siemka, natrafiłem na fajne ogłoszenie w sieci, a mianowicie o sprzedaży VR6-tki Oto one:
Cytat:
Informacje:
Rok produkcji: 1992, Pojemność skokowa: 2800 cm3, benzyna, czarny, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, kontrola trakcji, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, komputer
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-21, 10:36
No właśnie tak z Theoritym gadaliśmy wczoraj, że skąd ta cena... Ani rdzy nie widać, ani jakiś napraw powypadkowych, ale możliwe, że auto było po takim dzwonie, że już nic się nie da zrobić, a na fotkach tego nie widać...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-21, 21:26
No wszystko jest OK, ale z takim przebigiem to ja bym nie kupił auta. Jak kupowałem swoją Ventkę to miała nakręcone 128 tys km i się i tak zastanawialiśmy czy nie za dużo... Na szczęście potwierdzony przebieg, bo koleś do końca serwisował auto w ASO Volkswagen, bo teraz na giełdach to wszystkie auta mają koło 150 tys km
a ja mam 250 tys z tym że ja miałem wymiane głowicy. Głowica była od Caddiego z przebiegiem ok. 20 tys. (swojądrogą ja to wogóle jestem jakiś składak, skrzynia od vectry itp )
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
moja jak kupiłem miała 245 tys teraz już ma około 250 i zamierzam nią się dalej kulać
tak na prawdę przebieg nie swiadczy o faktycznym stanie technicznym
to autko użytkowane pewnie było na trochę leprzych drogach niż my się kulamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum