Witam.Panowie chcę zamontować lampy soczewkowe wzór to każdy na pewno widział w Allegro,tylko ze szukam oszczędności i myślałem o wersji USA 2x ring i soczewka oczywiście back bo kosztują 400 i mam pod nosem.Ale nie wiem czy nie będzie dużego problemu z przerobieniem uchwytów na europejskie,i do tego rzecz jasna xenon.Jak byście to widzieli??
Bo nie jestem zwolennikiem xenonu do zwykłej lampy i dla tego za wszelką cenę chce zmienić oczy...
nie no co ty nie za tyle siana,wole kupić nawet te bez homologacji niż wydawać 1,5 koła na lampy...A jak by się zdarzyło przywalić to co w tedy??włosy bym sobie powyrywał...nie nie odpada.na pewno nie taki gadżet na przód.tył to jeszcze ale nie co ty.żona,dziecko kredyt hipoteczny... spoko coś wymyśle.
Właśnie odpisał mi gościu z lamp USA i są bez homologacji,ale to nie przeszkoda i napisał ze za 370 mi odda,i teraz myślę intensywnie nad tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum