Piotr jeśli chcesz zmienic na owalne kratki to wiaze sie to z wymiana włącznika świateł zaślepek i całej tej listwy z ramka od licznika tak ze lepiej szukaj kpl półki od vento do 95 roku.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-12-08, 17:23
Piotrek-same kratki nie podejdą...zobacz to trochę inne wymiary i kształt...musisz wymienić z przodem deski...ale jak przód wymienisz to musisz i włącznik świateł dać od starej dechy.
tak ale mi chodzi o caly komplet rame na licznik wlacznik swiatel ramki nawiewu plasticzek po lewej co leci w ramke z licznika tylko pwtanie czy musze zmieniac cala deskr czy pdejdzie do mojej
i jak widac plastik ten wypukly laczacy sie z deska czy bedzie pasowal do mojej deski??
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-12-08, 18:14
piotr nowok napisał/a:
no wlasnie czy to spasuje??
Chyba nie
Jeśli chcesz to jutro mogę ściągnąć ten plastik i zrobić fotę tego co tam jest-może to co naprowadzi-chodź wydaję mi się ze lipa będzie...wystarczy spojrzeć na odległość od maskownicy głośników do krawędzi-widać od razu różnicę.
EDIT:
Znalazłem kolejną różnicę....starego włącznika nie spasujesz dobrze do nowej deski zostanie szpara...zwróć uwagę na to miejsce:
Pewny nie jestem ale zapewne w tych miejscach także są różnice i będą szpary:
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-12-08, 18:16, w całości zmieniany 2 razy
piotr nowok, jutro jak bedę miał wolna chwile to przymierze kratki z vento do deski od gofra3 bo takowa mam w domu i powiem ci gdzie beda róznice. Co ty na to Piotr
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-09, 15:46
Nie będzie na pewno pasować. Miałem kiedyś deskę calutką z tej nowszej wersji - kupiłem ja dla paru plastików - cena była bardzo dobra. Porównywałem ją jak zdjąłem swoją deskę przy zmianie nagrzewnicy i one są po prostu inne. Także musiałbyś zmienić caluchną deskę rozdzielczą. Wprawę w rozkręcaniu już masz, więc do dzieła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum