Wysłany: 2008-11-04, 22:13 [SPRZEDAM] różne części do Vento
Witam mam do sprzedania: zderzak tyl, zderzak przod, bleda z lampami w klape, zawiasy tylnej klapy, nakladki na blotniki orginalne, tylna klapa....
http://www.allegro.pl/ite...la_gratisy.html
powyzej jedna z moich auckcji...reszte szukaj w innych przedmiotach sprzedajacego... moze cos sie komus przyda....
Przy okazji szukam:
kratki w zderzak do vento prawej, silniczkow do regulacji reflektorow przednich ze stalowymi kulkami (wiem ze sa na allegro ale ceny bija o zawrot glowy) ...pozdrawiam
od Spyro: poprawiłem temat - co by był zgodny z zasadami działu Giełda.
_________________ Moje Vento GT TDI 110km
Ostatnio zmieniony przez spyro 2008-11-27, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
za zderzak tylni...hm przy odbiore osobistym moze byc 50zł...przy wysylce trzeba by doliczyc koszta zapakowania i sam koszt przesylki... nie masz daleko
Witam...tylna klapa maskorodowane mocowania lampek od podswietlenia tablicy rej. na tyle ze lampki wypadly....reszta bez grama rdzy....kolor srebrny metalik ale malowanie konieczne...przy prezchowywaniu sa rysy na lakierze...cena przy odbiorze osobistym oddam za 40zł...wysylka troche klopotliwa i drozsza...wiadomo... w razie czego moj nr 692-271-158
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum