jedna oslona wchodzi w przednia belka tam jest taka dziura i z prowadnic sa dwa gwinty w ktore wsadza sie reszte dziur z oslony a druga pewnie jakos od dolu sie montuje
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-10-27, 13:02
Co do montażu to Leśny dobrze pisze.....wsadza się ją przednią belkę a tutaj obok nadkola są takie wystające nagwintowane pręciki....w osłonie są takie wymienne zatrzaski które wciskasz w pręciki i to siedzi....ja co prawda na te pręciki dałem jeszcze swoją podkładke i zakontrowałem nakrętką-tak dla pewności.
A tu foty....
(skopiowany post z mojego tematu)
Przyszła paczka od Morfeusza, a w niej takie coś
Są to osłony na paski klinowe oraz na skrzynię biegów....
Tak wyglądają te miejsca....bez osłon (prawe koło)
spyro, jakby co to ja je licytuje, dawid_bosek to mój nick
btw. jak będziesz mógł to popatrz też za tą lampką do bagażnika, jakbym wygrał te oslłony to by mogło pójść wszystko w jednej paczce, żeby kosztów nie robić
pozdrawiam
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Silnik: 1.8 75 KM Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 906 Skąd: sam nie wiem
Wysłany: 2009-12-13, 20:01
mam taka oslonke zalozona fabrycznie.montuje sie ja z prawej strony silnika tam gdzie sa paski.w karoserii sa wystajace gwinty a w oslonie otwory.bardzo latwy montaz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum