Witam wszystkich forumowiczów w ten niedzielny słoneczny poranek
Na pewno wielu z Was poddawało tuningowi swoje ukochane samochody
i to do tych forumowiczów zwracam się z pytaniem ile może kosztować tuning optyczny np. w jakiejś firmie która tym się zajmuje . Mój Ventyl ma gdzie nie gdzie ogniska korozji w końcu ma swoje lata ( połowa 93' roku to w tym roku będzie miał 17 lat ;D ) chciał bym się tego pozbyć w profesjonalny sposób ..:) pod koniec roku będę miał nadmiar pieniędzy i tak pomyślałem że czemu nie mój Ventyl nie mógł być wyjątkowy może jeszcze zapytam o sprzęt car audio ile mógł by kosztować czekam na odpowiedzi pozdrawiam:)
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-04-25, 11:33
Takie pojęcie jak tuning optyczny, można powiedzieć ze wyginęło....teraz to tylko dobre koło i gleba i w sumie nic poza tym. Różnego rodzaju bodykit-y, spojlery, podchodzą pod lipę. A skoro chcesz uderzać do firmy tuningowej to wydaje mi się że ospojlerowanie chcesz dać i tego bym Ci odradzał. W sumie wszystkie mody jakie ludzie wprowadzają do vento to prawdę mówiąc seria, która wychodziła w innym roczniku, silniku, kontynencie itp. A taki prawdziwy optyczny tuning to era F&F która już chyba przeminęła i bardziej pasuje do aut japońskich a do niemieckich nie bardzo pasuje...no może oprócz Calibry
Silnik: AEY Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 406 Skąd: WPU
Wysłany: 2010-04-25, 21:24
no chyba żepiq, chce wygolić na gładko ventyla ale też nie widze tego za bardzo choć o gustach się nie dyskutuje tak jak mówi kolega gleba fajne koło i to starczy żeby ventyl był już jedyny w swoim rodzaju a co do car audio kwoty są nie ograniczone bo na same kable można wydać ponad 1000 zł popatrz sobie na demo cary firm produkujących sprzęt audio takie zabudowy to i 100.000 mogą kosztować
Ostatnio zmieniony przez twety100 2010-04-25, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8narazie;] Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 762 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-05-26, 00:37
Sam mam smieszne Body i kombinuje hajs na org zderzaki ... tylko zawsze jest coś ważniejszego do kupienia . Nie głupie są lampy "cienkie szkło" i lekkie wygladzenie budy . Dobre car -audio dla amatora od 3 tys z używanymi klamotami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum