Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-01, 14:06
w załączniku masz dwa typy - diesel i benzyna do 220 km/h - tarcze białe.
To może CI posłużyć jako tło i puść wodze fantazji i sam zaprojektuj sobie zeagry takiejak będziesz chciał. A jak CI się nie chce to poprostu kup na Allegro, bo wydruk na specjlanej folii będzie Cie kosztował dokłądie tyle samo co kupienie gotowych, wyciętych tarcz na allegro...
dzieki Spyro
raczej kupie gotowe ale problem w tym ze nigdy nie mam czasu bo robie na eksporcie
mysle jednak ze jak wszystko skompletuje (diody itp)to wtedy znajde takze odpowiednie zegary
do za dwa woche
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-02, 01:07
franz, Większosc z tych ludzi co sprzedają zegary na Allegro robi też projekty pod indywidualne zamówienie, więc będziesz mógł coś oryginalnego wykombinować... No i ważna sprawa - przypilnuj żeby były dokłądnie d Twoich zegarów (spójż na producenta Twoich zegarów: MOTOMETER, VDO lub co ostatnio isę dowiedziałem bez napisu), bo każde z nich są niby takie same a jednak nie... Wiem bo przerabiałem to na swoich tarczach, gdzie każdy był zdziwiony że nie pasują...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum