Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-02-16, 17:33
Ja tam kiedyś całkiem niedaleko mieszkałem. Powiem tak. Jak wystartujesz w weekend to możesz liczyć, że chwilę postoisz w korkach. A w tygodniu tez może być trochę nerwów przy poruszaniu się w nadmorskich miejscowościach.....
Silnik: 2,0 Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1008 Skąd: koło Pucka
Wysłany: 2010-02-16, 20:52
ja mieszkam jakieś 15 km od jastrzębiej góry ogólnie jedź ventką bo jak już to musisz pkp do władysławowa później pks do Jastrzębiej masakra. Są korki i to nie małe ale autkem zawsze wygodniej bo jak pogody nie będzie to tam nic sie nie dzieje. a korki ominąć też idzie.
_________________ Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zrobić to boczną
Dobra, a teraz pytanie z innej beczki, bo tam gdzie chcieliśmy jechać to okazało się że jednak pokoje dwuosobowe są zajęte Wpissduuu, mamy końcówke lutego, a na sierpień już miejsc nie ma
No i stąd moje pytanie, czy oreientuje się ktoś gdzie tam jest jakiś fajny ośrodek/agroturystyka/pokoje ? Jak tak to poprosze o linki. Chcieliśmy jechać do pokoju dwuosobowego i o coś takiego by mi właśnie chodziło.
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-02-23, 12:14
http://mapy.google.pl/map...7,0.264702&z=12
W punkcie A na tej mapie mają pokoje moi znajomi. Jeżeli nie musi to być koniecznie Jastrzębia to może Dębki A jak koniecznie chcielibyście obejrzeć Jastrzębią to albo autkiem byście się bryknęli albo romantycznie plażą na pieszo
Jakby co mogę się opytać czy mają miejsce na konkretny dla Was termin i ile się cenią
Szczerze mówiąc to coś nad morzem, w przystępnej cenie, ładne, blisko do morza
Taki są minimalne wymagania.
cinek zapytaj jak możesz o pobyt od 31 lipca do 7 sierpnia bądź od 1 sierpnia do 8 sierpnia, no i jaka jest cena i jakieś zdjęcia byłyby miło widziane Bo coś google nie chcą ze mną wspołpracować i nie moge nic znaleść
Silnik: 2,0 Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1008 Skąd: koło Pucka
Wysłany: 2010-02-23, 22:43
ja mam znajomych z pokoikami ale we władysławowie. 2 km od moża mozna piechotką, pokoje z łaziekami lub bez, tv z kablówką, podwórko z miejscem na grila. nie jestem pewny na 100% ale chyba 35 zł od osoby za dobę
_________________ Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zrobić to boczną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum