Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2010-04-03, 21:23 VW golf 2.0 2E
Witam dzsiaj jak zapaliłem auto to słychać takie terkotanie z okolic kol. dolotowego... co to może być??
oto filmik i slychac jak terkocze...
http://www.youtube.com/watch?v=6Hn0tHfnHXs
Wysłany: 2010-04-03, 23:57
nie to caly czas terkocze ale nie jest to metaliczny dzwiek po mojemu to jakby caly czas krokowiec chodzil i tak rzempolil ale tez wydaje mi sie ze to odglos z srodka kolektora dolotowego...
mi to wygląda na nieszczelną uszczelke pod kolektorem wydechowym lub kolektor pęknięty, co żadko się zdarza, albo między kolektorem a głowicą albo między kolektorem a dwururką
Wysłany: 2010-04-04, 08:44
vezet22 napisał/a:
mi to wygląda na nieszczelną uszczelke pod kolektorem wydechowym lub kolektor pęknięty, co żadko się zdarza, albo między kolektorem a głowicą albo między kolektorem a dwururką
kurde dziwne ze to nagle sie stalo... nic to trzeba z tym podjechac do mechanika...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum