witam Was . posiadam na sprzedaz wszystkie mozliwe czesci od swojego ventyla co kogo interesuje to opisze badz zrobie foto .
silnik skrzynia super . blacharsko slabo lampy wszystkie bez przedniej szyby .
jak ktos czyms zainteresowany to pisac napewno sie dogadamy , kiedys bylem n aforum pod nikiem mikołaj ale zapomnialem hasla , rok temu w wakacje silnik przeszedl generalny remont caly dol jest wymieniony na nowy byla planowana glowica.zdjecia moge jutro dac.jak kogos interesuje jakas czesc pisac czy to silnik skrzynia cokolwiek kola
sprzedam calego na czesci! pozdrawiam was goraco.
hej ! rarytasow hmmm ;d samochod jest blacharsko kiepski nie bede sciemnial ale silnik jest naprawde dobry po remoncie , znlazlem swoj stary wpis z problemem pikania oto link http://forum.vwvento.org/...ghlight=#102156 za remont silnika wydalem 1600 pln wiec jak ktos sie zdecyduje na silnik to naprawde ni bedzie rozczarowany aha a pikalo to jakies zwarcie sie robilo elektryk zrobil .
zdjecia samochodu moge zrobic jutro ,alu mam z oponami wielosezonowymi w dobrym stanie jedno kolo ma obtarty rant. ogolnie blacharskie czesci mojego samochodu nie nadaja sie zbytnio poprostu rzda i wgniotki raaczej na kazdej czesci :)ale wszystkie mechaniczne czesci naprawde sa godne polecenia i handlarzem nie jestem.
zrób kilka zdjęć z zewnątrz i w środku tylko w dobrej rozdzielczości to wystarczy a każdy coś wybierze dla siebie zdjęcia więcej mówią jak cala litania opisu
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: AEY Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 406 Skąd: WPU
Wysłany: 2010-04-09, 07:25
witam potrzebowałbym tylny zderzak ale jak masz jakąś rozsądną przesyłkie bo firmy kurierskie to chyba poszalały za przesłanie zdesia wołają od 100 do nawet 300 więc troche przesada do tego schowek w deskie bez airbagu i regulator nawiewów bez klimki:]
Ostatnio zmieniony przez twety100 2010-04-09, 07:26, w całości zmieniany 1 raz
Z@char, nie ma problemu.
astaroth, kurcze nie zabardzo wiem o co chodzi,mechanik ze mnie zaden;(
twety100, zderzak jak widac pekniety ,chyba ze taki potrzebujesz
zrób kilka zdjęć z zewnątrz i w środku tylko w dobrej rozdzielczości to wystarczy a każdy coś wybierze dla siebie zdjęcia więcej mówią jak cala litania opisu
jestem ! zgralem filmik , samochod prdzed odpaleniem nie byl odpalany przez 10 dni .
zaslepke i zaslepke nawieu posiadam .juz wlozylem .
zobaczcie film mysle ze on odda najwiecej ,jezeli ktos chetny na jakas czesc pisac.
http://www.youtube.com/watch?v=6o1RNC_2iR0 samochod w ogole nie myty stal dlugo
dzisiaj zobaczylem na dwoch przednich kolach obcierki od kraweznikow .samochodu uzywalem na dojazdy do pracy (budowa)
Ps film w dobrej jakosci , sorry za kaszel ale to pozostalosci po przeziebieniu ,no i za psa:D
aha jak cos posiadam nowe progi i blotniki (te z allegro serwisowe)
wyprzedze pytania ,jak bedzie chetny to caly samochod sprzedam za 1800pln.
przeglad skonczyl sie w lutym.
aha samochod na filmie chodzi na ssaniu.
Ostatnio zmieniony przez opolo 2010-04-09, 14:44, w całości zmieniany 5 razy
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-04-09, 18:06
narazie musze sie wstrzymac bo wyplukałem sie z kasy ;(
ale jak bede mial kase to odezwe sie do ciebie jak nie sprzedasz do tego momentu :0
dzieki i pozdrawiam
kawalus, http://allegro.pl/item976...rogi_prawy.html i http://allegro.pl/item968...wa_jakoscq.html cena za te 4 elementy 150 zlotych nowe!
zeniTh, lusterka elektryczne podgrzewane tylko jeden wklad byl wymieniony bo $*^%*&%(....i byl wymieniony na niepodgrzewane chodzi ci o cale lusterko czy o wklad?
twety100, nie iwem o jakie rzeczy chodzi?przybliz mi troche
witam potrzebowałbym tylny zderzak ale jak masz jakąś rozsądną przesyłkie bo firmy kurierskie to chyba poszalały za przesłanie zdesia wołają od 100 do nawet 300 więc troche przesada do tego schowek w deskie bez airbagu i regulator nawiewów bez klimki:]
ja mam thermotronic moglbys dokladnie pokazac mi regulator nawiewow ? chodzi o mechaniczna czesc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum