miałem małe zwarcie w gniazdku do zapalniczki samochodowej, coś błysnęło i oo. i teraz gdy wyciągam kluczyk znika mi zegar i przejechane km. i na dodatek przestał działać centralny zamek i zapalniczka nie grzeje!!! co może być tego przyczyną?? wszystko inne zdaje się działać bez szwanku. pomocy!!!
odkopię Majsterkowałem dzisiaj przy podświetleniu zapalniczki i dałem inną żarówkę bo takiej nie idzie dostać :/ polutowałem wszystko zakładam sobie z radością że będzie świeciło i fakt świeciło ale lut się oderwał od żarówki i znowu bawienie się,zakładam z powrotem wszystko a tu nie działa myślę trudno żarówka padła skręciłem wszystko do kupy włączam światła a w środku światełka świecą jakoś słabo ustawiłem na max na tym regulatorze przy światłach a tu nic w ogóle nie działa sprawdziłem bezpieczniki wszystkie ok dodam że jak zaczęło słabiej świecić to ani licznik,radio i cb się nie zresetowało i wszystko działa jak powinno.Czy mogło się coś spalić w włączniku i czy idzie wymienić ten regulator siły świecenia jak to jego wina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum