Witam wszystkich.
Otóż dziś rano jak jechałem Jettą to podczas jazdy zapaliła się kontrolka "CHECK"(check engine). Z tego co wiem to nie powinna Gdzieś na forum przeczytałem że może mieć to związek ze świecami albo kablami wysokiego napięcia. Ale jakieś dwa tyg temu wymieniane miałem właśnie kable, świece, kopułkę(czy jakoś tak się to nazywa) i to ustrojstwo w środku kopułki(przepraszam za moją niekompetencje xD) Może ktoś wie coś więcej na ten temat? Może komuś się już to przydarzyło?
w w dzisisjeszej dobie techniki pierwszy idzie komp potem klucze
co prawda te samochody nie sa zaawansowane technicznie ale tez zaczyyna sie w nich od kompa
Ostatnio zmieniony przez FWD350 2010-07-01, 19:35, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie odebrałem auto od mechanika. Kontrolka się już nie pali.
Z tego co wiem to komp nawet nie pokazał za dużo błędów. Niestety jak się faceta zapytałem jaki był powód to się dowiedziałem że to jest jego słodka tajemnica.
Heh. Ten mechanik to mój dobry znajomy - dlatego powiedział ze to słodka tajemnica.
Poza tym ze poradził sobie z tą kontrolką to za to co zrobił mi przy aucie to musiał bym z 300 zł w serwisie zapłacić, a tak to mam za darmo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum