Mam taki problem z alarmem w samochodzie...Gdyż jeśli mam włączony alarm cały czas rozładowywuje akumulator... Czego to jest wina? Czy może coś innego mi rozładowywuje?
Silnik: 1.8narazie;] Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 762 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-07-04, 01:39
Uzbrojony Alarm ma pobór określany w mili amperach wiec to nie on ,najprostszy sposób na
uchwycenie złodzieja prądu to pomiar rezystancji pomiędzy stykami wszelkich bezpieczników ,Tam gdzie odczyt będzie nienaturalnie duży coś jest nie tak a że bezpieczniki są opisane to wiesz gdzie szukać złodzieja , Na temat samych pomiarów poszukaj na elektrodzie A ... I sprawdzi Aku
skoro kolega pisze że rozładowywuje aku tylko na zazbrojonym aku to wiadomo że wine ma centralka od alarmu i niestety nic z tym nie zrobisz tylko albo wymiana albo wyrzucenie alarmu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum