szkoda,jak coś to będę pisał do ciebie ale to dopiero po wypłacie,a czy ktoś od ciebie z okolic jedzie na zlot bo tatko bym ci kasę przesłał a ten ktoś by mi podał uchwyt na zlocie.
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-09-02, 21:02
sebastian napisał/a:
car84 napisał/a:
kto pierwszy ten lepszy czy jak
kto pierwszy wpłaci kasę
hehe dokładnie, a tak na poważnie car84 czekam na decyzje levis521 czy bierze ten uchwyt, jak nie to jesteś następny w kolejce, tylko jest taki myk że przesyłka 15zł. Dopiero teraz zauważyłem że zrobiłem błąd w poprzednim temacie. Mozliwe że była by ta przesyłka za 13zł ale to dopiero powiedział bym po zapakowaniu w pudełko.
Twardy to plastik, jak oryginał, więc na pewno w całości dojdzie. Ale oczywiście decyzja należy do kupującego, w jaki sposób chce, by przesyłka do niego dotarła
Sorry za OT, ale zawsze mnie zastanawiało to, po kiego licha ten dzyndzel jest na końcu tego uchwytu?
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2010-09-02, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Tak myślałem, ale dalej nie wiem, w co ten zatrzask wchodzi, jak w tej półce nie ma nigdzie żadnej dziurki prócz tej, gdzie wychodzi wtyczka do podłączenia oświetlenia boxu na kasety - do tej dziury to wchodzi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum