Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-08, 22:47
polukaj na Allegro, narazie widziałem do 1,4, ale pewnie za chwil kilka będa inne. Najlepiej napisz do kogoś kto ma całe auto na części, jest takich masa i można kupić wiele rzeczy w dobrej cenie...
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-05-12, 12:56
ten gostek to juz dlugo wisi z tym ogloszeniem,a co do spawania to odradzam tam wystepuja wibracje i moze pekac w tym samym, miejscu choc jak dobrze pospawane to wytrzymuje ale to do fachowca trzeba z tym isc
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Panowie tak szukałem ze nie znalazłem i dziaisiaj nastąpił jego dyfinitywny koniec rozleciał się , dziura musi byc bardzo duzo bo nie można wytrzymac warkotu w srodku samochodu
Jesli mozecie pomóżcie w poszukiwaniu jakieś używki. I czy w 1993 roku były jakieś inne rodzaje do silnika 1.8 czy wystepował tylko jeden.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum