Witam. Z przodu zaraz przed przed otwieraną tą zasłonką (żeby słońce nie raziło) odkleiła mi się podsufitka. Mam pytanie. Jakim klejem można ją przykleić żeby nie wsiąknął w matriał i nie było plamy??
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2010-06-24, 13:05
Są specjalne kleje do tapicerek ( nawet w sprayu ) nie wiem czy dasz rade przykleić bez plamy, zależy czy odeszło z tą pianką ( gąbką czy sam materiał. Też mam taki sam problem z obydwóch stron, ale narazie tego nie ruszam.
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2010-06-24, 13:33
Podsufitkę można kupić jakąś używana zawsze w lepszym stanie. Ale zawsze można samemu to zrobić zedrzeć stara tkaninę i wyczyścić z tej gąbki i obkleić na nowo.
Silnik: 1.8 GL 75KM Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 19 Cze 2010 Posty: 32 Skąd: Kasina Wielka
Wysłany: 2010-08-18, 21:40
nie wiem... ale ja miałem problem z nią bo się odklejała. chciałem na szybko przykleić więc wziąłem szkolny klej do papieru (??) tak tak. do papieru. siedzi do dziś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum