Wysłany: 2010-08-17, 21:47 [s] Pozostalości po Vento.
Hej koledzy.
Wiec w koncu moje Vento znalazlo nowego wlasciciela. Troszke teraz mi go szkoda ale mleko sie rozlalo
Zostalo mi kilka rzeczy wiec moze komus sie przyda.
* A wiec mam caly komplet listew bocznych drzwi i nakladek na progi orginalne z wersji GTD. Stan bardzo dobry brakuje jedynie spinek ale to nie problem chyba.
* mam lusterko lewe elektryczne dzialajace jednak brak w nim wkladu. Tzn jest ale rozbity.
*kierunki wzderzak orginal biale stan bardzo dobry.
* plecionka nowa nie zakladana do silnika TDI
* znaczek VW orginal ale niestety nie posiada juz chromu
* kolplet kol zimowych, felgi orginalne stalowe stan bardzo dobry bez rdzy itp. opony nowe kleber 175/65/14 DOT 08 lub 09 nie pamietam ale w razie potrzeby sprawdze. Opony po jednej zimie stan bieznika niemal idealny.
Jesli komus cos podpasuje to piszczie i podawajcie propozycje cenowe bo sam nie wiem ile za co wolac.
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-08-18, 15:54
babyy82 napisał/a:
kolplet kol zimowych, felgi orginalne stalowe stan bardzo dobry bez rdzy itp. opony nowe kleber 175/65/14 DOT 08 lub 09 nie pamietam ale w razie potrzeby sprawdze. Opony po jednej zimie stan bieznika niemal idealny.
ile za nie ?
moze byc bez wkładu i bez obudowy
chodzi mi tylko o lusterko, najlepiej z wiązką do pilota
70PLN
Cytat:
Jak możesz fotki nakładek na progi i cena. Najlepiej jeszcze to ich numer (oznaczenie) bo muszę wiedzieć czy mi podejdą do Vento GT
Wkradlo sie male nieporozumienie. Nie wiem zkad mi sie te progi wziely ale progi poszly razem z samochodem a mi chodzilo o nakladki na blotniki tzw. sierpy. Sorki za wprowadzenie w bląd.
Za listwy i sierpy 300PLN
Cytat:
cena i jakies zdj
za kolka kompletne do zalozenie 700PLN i dorzuce komplet orginalnych srub do kol.
Do cen trzeba doliczyc przesylke chyba ze odbiór osobisty. Ceny nie sa sztywne wiec jak cos to proponujcie a ja pomysle.
Zdjecia porobie ale dajcie mi troche czasu bo jakos dnia mi ostatnio brakuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum