Wysłany: 2010-09-14, 21:19 Oszalałem!!! 140 części do golfa mk3 po śmiesznych cenach!!!
Witam bardzo serdecznie ;] Niestety miałem niegroźny wypadek moim golfem i postanowiłem go rozebrać na części i uzbierać na samochód ;] części pochodzą z golfa mk3, wersja 3D. SIlnik 1.8 ABS 90 koni .:) Trochę tego jest no ale zaczynamy Zaznaczam , że zdjęcia są z dnia 13.09.2010 ;] Ceny nie są wygórowane bo potrzebuje uzbierać pieniądzie na nowe autko Ceny są do negocjacji i jak czegoś bardzo potrzebujesz to napisz dogadamy sie ;] Ceny nie zawieraja kosztów przesyłki, które z kupującym będę ustalał przed wysyłka Wszystkie rzeczy sprawne , jeżeli nie to jest zaznaczone w opisie przedmiotu jeżeli piszesz w sprawie jakiejś części to napisz numer przedmiotu i podaj swój numer telefonu w celu szybkiego kontaktu przedmioty są brudne , ale do wyczyszczenia ;] wiadomo jak to jest ;P jeżeli znalazłeś taniej to lepiej weź ode mnie i ponegocjujmy cene bo głownie zależy mi na czasie a nie na zysku ;]
KONTAKT TYKO: tel 667-332-895
gg 7882742 ( zawsze niewidoczny)
mail kawa89@o2.pl
Z ciekawszych rzeczy:
1. Silnik 1.8 o oznaczeniu ABS , po remoncie około 7000 km temu, pomalowany na czerwono-biało, bez osprzetu oczywiście ;] Silnik chodził ładnie, nie było z nim problemów ;] dorzucam w gratisie filtr oleju bo za 200 km wypadała mu wymiana i już kupiłem filtr licznikowo miał przejechane 256 tyś, ale miał remont przypominam ;] Cena - 350 zł, Foto na życzenie bo silnik jest w trakcie wyjmowania
2. Skrzynia biegów do wyżej wymienionego silnika, biegi wchodzły jak po maśle Cena 200 zł
19. Pompa wody , nie wydawała zadnych odgłosów, nie rzeżniła, harczała itp cena 50 zł [FOTO DALEJ]
103. Klapa tylna z lotką i przyciemnioną szybą i zamkiem, czarnym znaczkiem, lekkie rdzewki, ale tragedii nie ma , aukcja od 120 zł
http://allegro.pl/show_item.php?item=1231706116
[FOTO DALEJ]
106. Szyby przyciemniane boczne tylne, 2 sztuki ( taka sama folia co na szybie klapy tylnej), cena 30 zł sztuka [FOTO DALEJ]
108. Lampy black hella , z czarnym kierunkiem, stan jak na foto, bdb- jak na moje,z wkładami, żarówkami, licytacja od 150 zł [Foto DALEJ lub na aukcji]
http://allegro.pl/black-h...1231705551.html
120. Siedzenia przednie i kanapa, regulowane, ładny stan, gąbki nie ubite itp, fajnie się jeżdziło w nich, ze stelażami, cena 100 zł za komplet [FOTO DALEJ]
124. jak mi się uda to całą wiązkę elektryczną bez przecinania kabli ( z wspomaganiem , elektryczne lusterka, szyberdachem, centralnym zamkiem) cena do
uzgodnienia dla chetnego ( ale tanio )
126. sportowe zawieszenie, póki co nie wiem jakich firm, nie wyciekły amortyzatory, ładnie trzymały, sprzeżyny całe, tak leżał golf na feldze 15 i
oponie195/55 ;] cena 200 zł
Reszta:
3. Dwa silniczki elektryczne od szyberdachu - sprawne , Cena - 35 zł za sztuke
4. Zestaw centralnego zamka , zestaw zawiera 2 pompki ( od tylnej klamy i klapki paliwa) 2 zamki od drzwi z pompkami, kompresorek i przewody , wszystko
orginalne, na kompresorek nawet steropianowopodobna osłonka Ceny nie wiem kompletnie więc tak myśle 100 zł
5.Zbiornik spryskiwaczy,gratis pompka prawdopodobnie zepsuta, Cena 10 zł
6. Przełącznik lusterek , Cena 15 zł
7. Lusterko elektryczne , strona kierowcy , kolor czarny mat ( ten taki plastikowy ), cena 40 zł
8. Lusterko elektryczne , strona pasażera, kolor czarny metalic ( orginał golf mk3) , cena 45 zł
9. Włącznik świateł, ten panel cały, z podwójnym wyciąganiem dla halogenów, cena 45 zł
10. Przełącznik szyberdachu , z lampka, Cena 25 zł
11. Guma, osłona kabli do drzwi, 2 sztuki, cena 3 zł za sztuke ( ewentualnie gratis dla wiekszego zamówienia)
12. Silniczki regulacji świateł, 2 sztuki, cena 18 zł za sztuke
13. Klamki, 2 sztuki , cena 10 zł za sztuke.
14. Silnik tylnej wycieraczki, raczej niesptawny, cena 10 zł ( ewentualnie gratis dla wiekszego zamówienia)
15. Silnik i mechanizm wycieraczki przedniej , cena 45 zł
16. wkład lampy z kabelkami i zarówkami ( nie wiem czy żarówki sprawne) , 2 sztuki - cena 10 zł za sztuke
17. Gałka zmiany biegów , Cena 10 zł
18. Panel nawiewu, gałki lekko przetopione, mi działało tylko na 4 biegu, ale to prawdopodobnie była wina nadtopionej kostki, cena 25 zł
19. Pompa wody , nie wydawała zadnych odgłosów, nie rzeżniła, harczała itp cena 50 zł
20. Alternator - 3 miesieczny, BOSCHA, kupiony za 330 zł jako nowy zregenerowany, Przejechał 2000 km , cena 150 zł
21. Deska rozdzielcza , bez zaślepek itp . tak jak na foto, miękka w dotyku , Cena 40 zł
22. Popielniczka, zapalniczka i ta częśc deski rozdzielczej , cena 20 zł
23. Rączki do manualnych szyb, 2 sztuki , cena 5 zł za sztukę
24. Metalowa część od silniczka wycieraczki tylnej z klapy tylnej, cena 5 zł
25. Część od zamka tylnej klapy, bolec, cena 5 zł
26. Plastikowa kratka kolo pedałów z gąbką, cena 5 zł
27. Schowek z klapka i działającą klamką, cena 35 zł
28. Rączki do podsufitki , komplet za 20 zł
29. Zamek maski, cena 15 zł
30. Linkę maski o ile da mi się wyciągnąc ;] cena 10 zł
31. Mieszek lewarka zmiany biegów z plastikiem wokół niego, cena 15 zł
32. Plastik, cena 5 zł
33. Element deski rozdzielczej, cena 10 zł
34. Element deski rozdzielczej, cena 7 zł
35. Osłona lewarka hamulca ręcznego, cena 10 zł
36. Lewarek dźwigni hamulca ręcznego ,cena 25 zł
37. Daszki , cena 20 zł za komplet
38. osłona plastikowa bezpieczników i przekaźników, cena 8 zł
39. Plastiki ze zderzaka przedniego, 4 sztuki, cena 3 zł za komplet ( ewentualnie gratis przy większym zamówieniu )
40. Lampka bagażnika, cena 9 zł
41. Przycisk włącznik ogrzewania szyby tylnej, Cena 15 zł
42. Plastiki na regulacje pasów bezpieczeństwa, cena 5 żł za komplet
43. Zaczepy do daszków, cena 3 zł (ewentualnie gratis przy większym zamówieniu)
44. Kratki nawiewu, cena 5 zł za sztuke
45. Zaślepka podwójna kolo licznika, cena 7 zł
46. Zaślepki pod panel nawiewu, cena 5 zł za sztukę
47. Maskownice głośników, cena 16 zł za komplet
48. Plastik zasłaniający silniczek szyberdachu, cena 5 zł
49. klamka, 2 sztuki, cena 5 zł za sztukę
50. Wentylator Chłodnicy, nie wydawał sziwnych i niepokojących odgłosów ,cena 40 zł
51. Wentylator dmuchawy, cena 25 zł
52. Zaślepki zderzaka, 2 sztuki ,cena 7 zł za sztuke
53. Plastiki przyszybia , szyby przedniej, cena 15 zł
54. Uszczelka maski , cała, nie podziurawiona, cena 18 zł
55. Licznik , cena 40 zł
56. Białe kierunki boczne, prostokąty ( gratis żarówki ale ni wiem czy sprawne ), cena 20 zł
57. Klakson, cena 8 zł
58. Manetki , to co na zdjęciu to komplet, ( w zestawie sa te śrubki do skręcenia ) ,cena 40 zł za komplet
59. Komputer, cena 60 zł
60. Mechanizm podnoszenia szyb, prawy i lewy, cena 20 zł od sztuki
61. Zbiornik wspomagania, cena 15 zł
62. Wąż od zbiorniczka wspomagania do pompy wspomagania, cena 20 zł
63. Plastik , cena 8 zł
64. Rączka do otwierania maski, cena 10 zł
65. Plastik, cena 5 zł
66. Plastik lusterek, cena 5 zł
67. Plastik , cena 5 zł
68. Plastik, cena 5 zł
69. Ogranicznik pedała, cena 3 zł
70. Plastik nawiewu,2 sztuki ,cena 3 zł za sztukę
71. Plastik nawiewu, cena 8 zł
72. metalowa podpora, cena 3 zł
73. plastik pod podszybiem plastikowym od wentylatora nawiewu, cena 5 zł
74. Uszczelka szyby, ta twarda na zewnatrz drzwi, 2 sztuki, cena 10 zł za sztuke
75. Plastiki wnętrza przy pasach bezpieczeństwa przednich, 2 sztuki, cena 8 zł za sztukę
76. Plastik, cena 5 zł
77. Plastik bagażnika, cena 3 zł
78. Plastik wokół licznika, cena 10 zł
79. Uszczelka bagażnika, cena 20 zł
80. Dywan komplet, czarny , przód i tył , cena 50 zł
81. Tunel, konsola środkowa , cena 15 zł
82. Plastik nawiewu, element deski rozdzielczej cena 8 zł
83. popielniczaka tylna, 10 zł
84, plastik wokół hamulca ręcznego, cena 10 zł
85. hokej, w 2 miejscach od spodu polamany, cena 15 zł
86. Kierunek w zderzak, 1 sztuka, klosz porysowany lekko, cena 5 zł
87. Schowek, cena 9 zł
88. Plastiki tylne, 2 sztuki, cena 6 zł sztuka
89. Stelaż gaśnicy chyba cena 2 zł ( lub gratis )
90. Plastik nawiewu z bagażnika, cena 3 zł ( lub gratis )
91. Elementy nawiewu, 2 sztuki, cena 5 zł za sztuke
92. Osłona skórzanopodobna pod konsole środkową, cena 5 zł
93. Plastik koło tylnej klapy, ten środkowy, cena 6 zł
94. Plastik tylni, 2 sztuki, cena 10 zł sztuka
95. Ramię wycieraczki tylnej, lekko pordzewiała, ale troche papieru sciernego i będzie git ( gratis pióro) , cena 9 zł
96. Ramiona wycieraczek,2 sztuki, lekko pordzewiałe, ale trochę papieru ściernego i będzie good cena 10 zł za sztukę
97. Nakładki na progi wewnetrzne,2 sztuki, cena 10 zl za sztukę
98. Plastik , cena 5 zł
99. Plastik, cena 5 zł
100. Cewka zapłonowa, orginał, cena 30 zł
101. Półka tylna z otworami na głośniki, deska pod spodem dla wzmocnienia , cena 20 zł
102. Szyberdach szklany, nie zdążyłem włożyc do auta, ale po podłączeniu silniczka przesuwa się, z podsufitką i uszczelką wewnętrzną ;P cena 200 zł
103. Klapa tylna z lotką i przyciemnioną szybą i zamkiem, lekkie rdzewki, ale tragedii nie ma , cena 120 zł
104. klapka wlewu paliwa, 12 zł
105. Kierownica sportowa + naba do Golfa, policja i na przeglądach nie czepiali się cena 100 zł
106. Szyby przyciemniane boczne tylne, 2 sztuki ( taka sama folia co na szybie klapy tylnej), cena 30 zł sztuka
107. Szyba boczna przednia, 2 sztuki, orginał, cena 35 zł sztuka
108. Lampy black hella , z czarnym kierunkiem, stan jak na foto, bdb- jak na moje,z wkładami, żarówkami, cena 170 zł
109. Plastiki lamp tylnich, osłonki, 2 sztuki, cena 3 zł za sztukę
110. Boczek, tapicerka drzwi, 2 sztuki, stan bdb trzeba wyczyścić jedynie cena 25 zł za sztukę
111. Boczki tylne, 2 sztuki, stan bdb trzeba wyczyścić jedynie cena 25 zł za sztukę
112. Podsufitka, trzeba wyczyścić ;P , cena 45 zł
113. Podsufitka szuberdachu, cena 20 zł
114. Listwy boczne , komplet, większość dobrych zatrzasków, cena 40 zł za komplet
115. Uszczelka zewnetrzna drzwi, cena 20 zł za sztukę
116. Boczki bagażnika, pianki, cena 5 zł za sztukę
117. Element tapicerki , plastik bagaznika z klamką, cena 10 zł
118. Wszystkie pasy bezpieczeństwa, napinacze i innie pierdołki do tego cena 60 zł
119. Pod pasami jest wykładzina bagażnika, stan bdb, cena 35 zł
120. Siedzenia przednie i kanapa, regulowane, ładny stan, gąbki nie ubite itp, fajnie się jeżdziło w nich, ze stelażami, cena 100 zł za komplet
121. Listwa dachu, 2 sztuki, cena 20 zł za sztukę
122. Ogranicznik drzwi, 2 sztuki, cena 10 zł za sztukę
123. Zaślepki tylnich kielichów, cena 4 zł za komplet.
124. jak mi się uda to całą wiązkę elektryczną bez przecinania kabli ( z wspomaganiem , elektryczne lusterka, szyberdachem, centralnym zamkiem, przelacznik
świateł był podwójnie wyciągany wiec raczej tez jest wiazka do halogenów ) cena do uzgodnienia dla chetnego ( ale tanio )
125. kolumna kierownicza
126. sportowe zawieszenie, póki co nie wiem jakich firm, nie wyciekły amortyzatory, ładnie trzymały, sprzeżyny całe, tak leżał golf na feldze 15 i oponie
195/55 ;] cena 200 zł
127. szyba przednia orginał , z tym paskiem u góry przeciwsłonecznym cena 100 zł
128. serwo i inne pierdołki spod maski ;] cena do ustalenia
129. przewody układu chłodzącego, od 4 zł
130. Zbiorniczek wyrównawczy , cena 10 zł
131. Siłowniki tylnej klapy, cena 10 zł za komplet, trzymają dobrze.
132. kolektor wydechowy cena do ustalenia
133. kolektor dolotowy cena do ustalenia
134. kompletny układ wydechowy ( oprocz kolektora wydechowego ) cena do ustalenia
135. Pompa paliwa
136. Skrzynka z bezpiecznikami
Jeżeli szukasz czegoś do swojego golfa to napisz , dzwoń bo może zapomniałem tej części wystawić
vst93, - z tego co pamiętam koleżanka ma vento rocznikowo 93 wiec te zalepki (z pozycji 9)nie podejdą a na pewno szersza z nich bo w tym roczniku zaślepka zachodzi na licznik ... a ta jest od golfa III wiec jest prosta
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2010-09-17, 15:04
Szkoda... Ceny dosyć atrakcyjne ma kolega, tyle, że dla dodatkowych ewentualnych 56 i 79 nie bardzo by mi się opłacało. Samo ogłoszenie po prostu super do wszystkiego ceny i zdjęcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum