Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-28, 23:17
Możliwe, ze teraz taa lipa, ja zazwyczaj zasysam wszystko po pierwszejw nocy (mam od 1 do 7 rano internet bez ograniczeń) i zassałem etosa w niecałą godzinkę. Teraz, mało osób udostępnia...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-30, 14:38
MAPET napisał/a:
jakis dizwny plik bin i cos jeszcze co dalej?
TO żart, tak?
A jeśli nie, to OK, już piszę. BIN to tzw obraz płyty. Polega to na tym, ze otwierasz porządny program do nagrywania płyt i wypalasz to na CD. I ot, cała filozofia...
się znaczy jaki ? Dla mnie porządnym i w miarę wszechstronnym jest nerowski programik. Ale specjalnie na ten wymóg ściągnąłem UltraISO.
[ Dodano: 2006-12-30, 16:15 ]
Prze konwertowałem sobie na ISO i w końcu mogłem otworzyć sobie winRarem żeby nie nagrywać programu na płytę. UltraISO ma takie fajne opcje jakby ktoś się pytał
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Wysłany: 2006-12-30, 16:42
UltraISO bądź WinISO i wiele wiele innych. Przydatne do nagrywania obrazów płyt. Przydatne przy ściągainu z netu, bo zazwyczaj takowe programiki są obrazami płyt.
Aha co do Nerki, niestety nie łyka większości obrazów prócz ISO... Lepszy jest np Alcohol120% i jemu podobne. Niestety Nero za bardzo zajęło się robieniem multimedialnego monstrum zamiast porządnego programu do nagrywania CD (za dużo tych dodatków w tej chwili)
Wysłany: 2006-12-30, 17:50
theority napisał/a:
i tego jak kto lubi sobie utrudniać życie
to prawda. I np mnie strasznie irytuje to że nero chce robić wszystko, a jak coś jest do wszystkiego to w gruncie rzeczy jest do niczego. Nie wspomnę, że uruchamia isę wszystko równie długo jak w Windowsowskim MediaPlayer'ze.
TO jest jak z firmą Daewoo, gdy by skupili się na produkcji w jednej branży byli by do tej pory, a że robili wszystko od papieru po samochody i budownictwo to niestety produkty te nie były najwyższych lotów.
Także Nerka ok, ale do wypalania płytek, ale do multimediów są inne wyspecjalizowane programy. Ale rzeczywiście jak ktoś nie jest wybredny jak ja to może i to dobre rozwiązanie mieć wszystko w jednym...
Także Nerka ok, ale do wypalania płytek, ale do multimediów są inne wyspecjalizowane programy. Ale rzeczywiście jak ktoś nie jest wybredny jak ja to może i to dobre rozwiązanie mieć wszystko w jednym...
Aha, tak podsumowując to w ogóle dzięki za linka
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Wysłany: 2006-12-30, 18:09
ależ nie ma za co Myślę że ETOS jest fajny, choć szukam ciągle workshopa - podobno jeszcze lepszy i ma w sobie wszystkie marki jakie tylko są na świecie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum