No i w końcu czas i na moją furmankę;P zdięcia poniżej ukazują auto w stanie w jakim kupiłem:) od pewnego starszego pana;) który nie wiedzieć czemu założył gwintowane zawieszenie
Troszke o aucie
rok 1993
1.9TD
4x elektryczne szyby
elektryczny szyberdach
2xairbag
70tys przebiegu po remoncie silnika
Jakie plany?? plany są duże na dzień dobry założyłem lifty pod maske, kupiłem radyjko SONY CDX-GT828U I jestem z niego bardzo zadowolony założyłem pokrowce na fotele... i panowie;D uratowały mi wczoraj dupe;) wiozłem moją psine i zwymiotowała na pokrowce a nie;) na tapicere która jest w naprawde bdb stanie;) Dlatego mam szacun do pokrowców;P No nic ide rozbierać przednie lampy:)
_________________ Ja nie jezdze za szybko, poprostu latam za nisko...
Ostatnio zmieniony przez shakur 2009-06-22, 10:42, w całości zmieniany 1 raz
tóry nie wiedzieć czemu założył gwintowane zawieszenie
albo dobrze ciac głupa hehe nie wierze w to ze dziadek jezdził na sztywnej zawieszce:P bajaaa:D no ale powodzenia.. autko naprawde ma cos w sobie przyciaga wzrok:P
jaki to kolor? czyżby kolejna perła w gronie?
fajna furka - nie żle lakierek wyglada
tylko te "chromy"....won jak najszybciej
dawaj więcej fotek do obejrzenia i skoro już jesteś z nami to na zlota furke przygoń jeszcze jest pare dni na zapisy
Tylnie napewno beda red-white zawsze mi sie podobaly i tego nikt ani nic nie zmieni:)
kierunki:) hmm mysle o wsadzeniu halogenow z kierunkami black:) albo zamiast halogenow;) wsadzem tam mała niespodzianke na zloty pomyslimy
tak sobie czytam o Governer Mod bo w starszych dislach przy 4tys obrotow dawka paliwa jest zmniejszana i stosunke doladowania do podawanego paliwa jest nie taki jaki by pewnie nas zadawalal:P i czuc taki spadek:) ma to ktos zaimplementowane u siebie? jak sie sprawdza?
Czy można zamontować ten zawór spustowy:P co tak gwiżdże do TD;P
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-06-22, 20:11
Witam nowego kolege z forum Veto bardzo ładnie sie prezentuje wyposazenie jak na ten rok bogate ładnie lampki zrobiles z przodu Zycze udanych modyfikacji Pozdrawiam
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Dobra troszke ucichłem ale wracam z impetem w tym tygodniu planowane zmiany to:
- Felunie;) takie jak pokazałem
- Bra na maske
- Rozpórka na kielichy
- Sportowy filtr lub stożek K&N
- Wymiana żarówek na Night Brakery oraz postojowek na cool blue wszytko firmy osram
- Wymiana lamp tylnich na clear
- Wymiana kierunkowskazow na clear black
- i teraz pytanie do was co zrobic z przednim grilem interesuja mnie jakie nowe pomysly:) myslalem o nowym grilu, wyciac lopatki dac siatke z wiekszymi oczkami i do tego badlook z golf 3 ale nie wiem czy by pasowal:)
No nic czas do pracy
Nie oto mi chodziło:) nie mógł bym tak zeszpecić mojego skarbka chodzi mi gril nowego typu wyciete zeby w nim:) i dolozenie do niego siatki i gornej listwy na caly przód..
Żadne siatki siatki to zostaw calibrowcom, bo im zabraknie
Gril to możesz przerobić sobie na bez znaczka, albo kupić jakiś na allegro bez znaczka.
Najstarszy sam będziesz musiał przerabiać, natomiast przejściowy i najnowszy masz na allegro.
Możesz również gril najnowszy pomalować w kolor, szczebelki w czarny mat a znaczek na srebrno żeby się świecił
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-06-24, 12:49
grilla nie ruszaj, wywal te świecidełka chromowe i bezie git. Znaczek możesz walnąć w kolor nadwozia i będzie pięknie.
A siateksy tak jak przedmówca napisał:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum