Witam
Mam taki problem ze swoim Vento otoz gdy jest zimny i po odpaleniu ma 10 tys obrotow a gdy juz jest silnik cieply ma caly czas 20 tys. obrotow. I co to moze byc za przyczyna?? a dodam ze wczesniej przy rozgrzanym silniku mial 10 tys.
czy mozna mu jakos samemu zmiejszyc obroty??
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
a jeszcze mam taki problem ze jade sobie droga i mam te 2-3 tys obr. popuszcze troche pedal gazu i po ponownym przyspieszeniu silnik zaczyna nie rowno chodzic zaczyna spadac z obotow i gasnie. Ale odpale go normalnie bez problemu i jade dalej. Takie zdarzenia powtarzaja sie co jakis czas. Chociaz teraz nawet dosyc czesto tak mam
umnie borykałem sie,ze na ciepłym miał po 1000-1100 i tez mnie to wkurzało. koledzy z forum doradzili o krokowcu. i odrazu zbiło do 900,a czasem nawet do 800. kamien z serca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum