Przechodziłem ten problem, nawet kiedyś pisałem o tym na forum. Pękła mi i też lało się z tego. Ogólnie część jest nie do zdobycia, w żadnym sklepie tego nie ma, w serwisie dowiadywałem się, to razem za kompletny wtrysk. Więc domowym sposobem okleiłem tą membranę sylikonem. Na parę minut wytrzymało, a potem jak rzygło benzyną, to istna fontanna się zrobiła Więc co, podjechałem na szrot i zakupiłem używkę monowtrysku. Problem rozwiązany, w niedługim czasie auto poszło do żyda więc co i jak to nie wiem, jednak ja na tym jeszcze jakiś tysiąc km zrobiłem i było cacy. A stary wtrysk razem z krokowcem pogoniłem na allegro. Także nie baw się w uszczelnianie, klejenie itp, tylko szukaj kolejnego monowtrysku.
to samo ja. Niektórzy nawet nie wie wiedzieli co to jest i gdzie to się znajduje, gdzie to szukać, a niektórzy od razu, że nie ma. Ale na szrocie zacierali ręce że im udało się coś sprzedać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum