a powiedz mi kolego jezeli np mam takie pomieszczenie gospodarcze drzwi sa stalowe dach normlanie blaszany tylko te pomieszczenie jest nie murowane tylko tak troche desek troche rur stalowych itd i czy np w nim moglby wstawic grzejnik ugrzaac troche i umalowac?
Malowac mozesz nawet w 10C. Problem jest tylko taki, ze bedzie dluzej schnac a jak np malujesz puszka (wiadomo, ze samochodu raczej sprayem sie nie maluje ) to sprezone powietrze "zmraza sie" i taka puszka jest malo wydajna i trzeba ja ogrzewac.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
No i pomieszczenie musi byc wentylowane bo jak malowalem rame i kola w Romecie na poddaszu to strasznie pylilo, wiec maska na twarz wskazana.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
ale mi chodzi oto czy bedzie wtedy polysk? bo jak w lato malowalem spryem polkyskowym stalowki do sie swiecily a jak pomalowalem tym samym spreyem rok temu jesienia jakos tak to po wyschnieciu byla matowa a ta z lata ma do dzis polysk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum