z tym flokowaniem to różnie bywa,ja nigdy już nic nie oddam do flokowania wysyłkowo,na miejscu to można zawsze podjechać ,zareklamować usługę.Oddawałem swego czasu przednie słupki do flokowania w dwa różne miejsca i to co otrzymałem to była totalna porażka,jakby ktoś dopiero się tego uczył.Sławny flokował swojego golfa w środku i też wysyłał poszczególne elementy,pierwsze przyszły zrobione poprawnie(bez rewelacji) natomiast ostatnia partia to już porażka.Flok nierównomiernie położony,miejscami kluchy i teraz baw się w reklamacje,szkoda słów.Mam wrażenie że nie wszyscy podchodzą do tego co robią profesjonalnie i dlatego mnie juz nikt nie namówi na robienie floku wysyłkowo.Trzej inni wykonawcy i efekt ten sam,spartolona robota.Szkoda tylko nerwów,czasu i pieniędzy na przesyłki.
wykonawca usługi,że uczy się dopiero na częściach klienta,czy klient który został nabity w butelkę.Ja już bynajmniej tego błędu nie popełnię,a ostrzegam teraz innych co by później nie żałowali
wykonawca usługi,że uczy się dopiero na częściach klienta,czy klient który został nabity w butelkę.Ja już bynajmniej tego błędu nie popełnię,a ostrzegam teraz innych co by później nie żałowali[/quote
masz absolutną rację, jak można się uczyć na kliencie a później mu to wysłać, NIE DO POMYŚLENIA TAKIE ZACHOWANIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum