Wysłany: 2010-11-18, 16:55 elektryczne szyby
witam wszystkich
pare miesiecy temu kupiłem zestaw elektrycznych szyb uniwersalne z allegro
nie bede opisywał jak działaja bo kazdy wie ale teraz pojawiły sie nowy zestaw ponoc z mocnymi silnikami to link http://moto.allegro.pl/me...1288819243.html
oczywiscie sprzedawaca zapewnia ze super opnie innych uzytkowników allegro to samo
a wy uzytkownicy vw vento co na to
pozdrawaim
w sklepie gdzie dziś zamawiasz jutro masz mechanizmy nowe ja dawałem 53zł sztuka słuzy mi już ponad 8 miesięcy
zostaną ci wiązki , guziki i po sprawie
pozdro
silniczki są do elektrycznego mechanizmu podnoszenia szyb który musisz kupić razem z rączką na guzik do drzwi w cytacie piszę jesli jeszcze coś trzeba to niech ktoś dopisze
_________________ Przewozy 9 osobowym busem dostępny 24h. Mercedes Vito 639 www.Pewka.pl cała Europa.
Ostatnio zmieniony przez MustangGT 2010-11-21, 23:14, w całości zmieniany 1 raz
a nie wiesz czy do tych "gołych" mechanizmów eletrycznych szyb pasuja silniczki od np. seata toledo? bo mam takowe,komplet. a nowy mechanizm kosztuje na allegro po 70 zl
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2010-11-25, 09:51
Sam nie miałem nawet ochoty próbować, ale główne zarzuty o których się często czyta to nietrwałość mechanizmu i zbyt wolne podnoszenie/opuszczanie szyb.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum