Witam, orientuje się ktoś "skąd" dochodzi prąd do pokręteł nawiewu i do szyberdachu, bo właśnie tam nie mam oświetlenia, gdy włącze światła. Czy jest to przewód bezpośrednio skierowany od włącznika świateł tego po lewej stronie?
Silnik: 2.0 ABA Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 28 Paź 2009 Posty: 78 Skąd: Chełm
Wysłany: 2011-02-07, 19:17
raczej obstawiam, że coś z włącznikiem - jeśli oczywiście od niego idą przewody... BO... zajrzałem na tył włącznika i.... sytuacja jak w czeskich filmach....
dodatkowo coś mi nie pasuje ten schemat, który podałem powyzej do mojej sytuacji we wtyczce... oznaczenia chyba nie takie..
(dla pewności sprawdzę żarówkę,)
Ostatnio zmieniony przez Pozio89 2011-02-07, 19:18, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2.0 ABA Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 28 Paź 2009 Posty: 78 Skąd: Chełm
Wysłany: 2011-02-25, 10:14
Wydym napisał/a:
A może w nawiewach żarówka się spaliła....
tak, jednak żarówka była spalona, ale zamiast kupić drugą, zmieniłem całe oświetlenie nawiewu na to od pana A.Chamerskiego. Powiem Wam, że kozak
Jeszcze tylko zrobić porządek z tymi kablami i będzie w miare.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum